Лиляна Павлова даде обет за мълчание! Вижте цената!

България отблизо

След като дори от парламентарната  трибуна се наложи на Борисов да обяснява какво по-точно работи Лиляна Павлова, министърката на несъществуващото министерство се сниши.

Двамата имали доста сериозен разговор, издадоха хора от парламентарната група на ГЕРБ. Бащицата посъветвал любимката си да не приема никакви покани за телевизионни интервюта и да избягва всякакви срещи с журналисти. Целта била политическото напрежение да се поуталожи и хората да спрат да питат какво точно работи.

Целта е Лилито да остане на поста си, който бил гарантиран от европейските директиви. /Дано само не е пожизнено!/ А после да се назначи на топло място и да пази авторитета и името на партията. В ГЕРБ остават все по-малко верни хора, които не са забъркани в далавери. Далаверите на Павлова са дълбоко заровени  в асфалта и под кичозната санировка на панелните блокове. Там доказателства няма и европарите са минали през много ръце. Кой на кого се е отчитал, е трудно да се се разнищи. Още повече под такива сделки подписи не се слагат и документи не се издават. Процедурата е „аз на тебе, ти на мене“.  А кой колко е взел, завинаги ще остане в тайна.

Целта на Борисов пък засега е скрита, но започна да става прозрачна.

Той иска да има силно негов човек в Брюксел и в момента готви Павлова за евродепутат. Тя си създаде достатъчно добри връзки от европредседателството и сега трябва да ги осребри. Предимствата? Ще бъде вярна на Борисов и ГЕРБ до последно, ще гласува послушно и бойкоудобно, ще урежда срещи на Бащицата и още фондове за крадене и най-важното, ще бъде осигурена за цели 6 години.

А дали Лилито е избираема политическа фигура?

Това не притеснява Борисов.

Нали знаете как се правят избори у нас?

Просто се нагласят едни цифри и магаре да е в листата, ще отиде да хвърля къчове в ЕП.

Да ни е честито отсега!

 

 

Tagged

1 thought on “Лиляна Павлова даде обет за мълчание! Вижте цената!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *