Лора Инджова и Костадин Костадинов се хванаха за гушите заради ваксините

България отблизо

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов и водещата на предаването „Твоят ден“ по Nova News Лора Инджова влязоха в спорт за ограничителните мерки, коронавируса и ваксините. Не само това – двамата споделиха лични трагедии, сполетели ги заради COVID ситуацията у нас.

„Свако на майка ми почина в неделя. Вчера беше погребението му. Почина от проблем с бъбреците, а го писаха от ковид. Беше ваксиниран.

Влезе в болница влезе с бъбречна криза. Направиха му тест – отрицателен. А на другия ден – не знам защо отново го тестваха и излезе положителен“, обяви лидерът на „Възраждане“, който е известен с това, че яхна антиваксърските настроения и така влезе в парламента.

„Моите съболезнования. Разбирам, това са големи емоции… и за мен в момента. Аз загубих майка си от ковид. Тя не беше ваксинирана“, сподели пък водещата, която бе разтърсена от трагедията само преди месец.

„Разбирам – против сте въвеждането на нови ограничителни мерки и ваксинацията“, обърна се Инджова към Костадинов.

„Не искам да продължаваме тази тема. Знаете ли защо – защото ще вляза лично в нея, а не трябва, защото съм журналист и професионалист“, каза водещата.

„Напротив, всичко е лично“, отвърна й пък лидерът на „Възраждане“.

„Аз ви давам пример с моя лична загуба, какъвто пример дадохте и вие“, каза още Лора Инджова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *