Лора Крумова жестоко се изгаври с българите на връх националния празник

България отблизо

Безумна ситуация, разиграла се на връх Шипка в празничния ден, накара водещата на Нова телевизия Лора Крумова да избухне в бурен смях в ефир.

Очаквано, предаването й започна с пряко включване  от историческия връх.

 

Хиляди българи от ранно утро започнаха да се стичат към  Паметника на свободата. Още от 4 сутринта пътят беше задръстен от километрична колона от автомобили

Проходът бе затворен за движение, което породи и недоволството на гражданите.

 

„Ох, не зная, стана ми смешно, имаше една количка, детска, която по шосето я разкарваха местни патриоти“, призна Крумова, кикотейки се.

„Беше смешен този с количката, видя ли го?“, обърна се тя към госта си в студиото Камен Воденичаров, след като го представи.

„Не зная какво трябваше… Вътре дали имаше бебе? Може да е имало алкохол“, каза тя, след като гостът й припомни, че може да се е използвала за пренос на нещо.

Б.Р.

Подобна гавра към човек, които е отишъл с бебето си на Шипка не отива на една водеща на национална телевизия.

Най-добре е да си подаде останката.

Зрителите трудно прощават подобни издънки!

 

Tagged

2 thoughts on “Лора Крумова жестоко се изгаври с българите на връх националния празник

  1. Погледни каква баба меца си и че си едно нищо,а си тръгнала да се подигравашттвЧудя се как още те държат в нова телевизия СРАМИ ПОЗОР СИ ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ПОДАЙ Г..ВЕ

  2. Простащината в NOVA са не само водещите като Лора Крумова и Даниела Тренчева с врачки и баячки по „Ничия земя“, но и така наречените шоу програми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *