Луд скандал разтресе ефира. Костадинов скочи на водещите на Нова: Спрете да манипулирате хората!

България отблизо

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов влезе в остър вербален сблъсък с водещите на Нова телевизия Виктор Николаев и Мира Иванова.

Политикът се ядоса на въпрос защо хората да гласуват за него, като той нямало да се коалира с никой от следващото НС и нямало смисъл:

 

Как ще ме питате такова нещо. Как не ви чух да питате ПП/ДБ или ГЕРБ защо хората да гласуват за тях, като не искат да се коалират и няма как да има кабинет“, риторично запита лидерът на „Възраждане“.

След още няколко въпроса в този дух обаче Костадинов повиши тон. Той обясни как социологическите агенции преди две години са му давали едва 1% на изборите и никой не го е канил по студиа, а вече формацията му има цели 11%.

Полемиката му с Мира Иванова обаче бе прекъсната от Николаев:

„Успокойте се“, заяви водещият.

Много съм спокоен, мислех, че ще водим сериозен разговор, а вие ми говорите като влъхви“, отсече патриотът.

„Ние сме една от двете политически сили, които в миналото НС имахме състав на кабинет, бяхме готови да управляваме и искаме да управляваме“, добави той.

„Живеем в държава, с която политическите партии казват на гражданите „няма как да стане“. Чакайте малко, ние в демократична или в тоталитарна държава живеем“, запита той.

„Сега коментирайте спокойно, моля ви, темата за инфлацията“, заяви Николаев.

„Ама аз винаги съм спокоен“, каза Костадинов.

„Просто не излагайте фалшиви факти“, каза още Николаев, но бе посрещнат от смеха и учудването на Костадинов.

„Инфлацията в Хърватия пак е голяма. Тя е по-голяма от нашата. Нас ни манипулират с числа, зависи по какъв начин са взети цените на стоки и услуги“, каза Костадинов.

Той определи влизането на България в Еврозоната като „смърт“, а причината е, че страната ни вече не произвежда нищо.

„Така ще ликвидираме собствената си самостоятелност окончателно“, смята той. Тогава в разговора пак се включи Мира Иванова:

„А честно ли е вие да плашите хората, че ще пращаме мъже в Украйна“

„Ама това е истина!“, остро реагира Костадинов.

„Успокойте се, ние само питаме“, заяви Николаев.

„Спокоен съм“, отсече той и потвърди, че българи ще бъдат изпращани в Украйна.

Спрете да обърквате хората“, призова го Николаев.

„Да ги объркаме хората?! Това, което вие правите във вашите медии, е системна дезинформация. Вие обърквате хората!“, разгневи се Костадинов.

„Ама дезинформацията идва от вас“, отсече Иванова.

Костадинов обаче бе категоричен, че такова нещо има.

„Нека не се надговаряме, ще минат няколко месеца и ще видите, че сме прави. Изживявам дежавю с вас, миналата година спорехме за въглищните централи. Вие в момента с нас дебатирате, а не водите разговор. Не би трябвало да имате гледна точка“, укори ги Костадинов и извъртя очи.

Tagged

1 thought on “Луд скандал разтресе ефира. Костадинов скочи на водещите на Нова: Спрете да манипулирате хората!

  1. Ами прав е Костадинов ……в телевизиите водят ДЕБАТИ а не разговор по някаква тема …..тоест В. николаев взема политическа страна …..а дружката му дето фъфли и просто една глупава жена – новинарка с диплома никой не може да я разбере какво казва …………….Такива като ВИКТОРИЯ почти няма в никоя телевизия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *