Марешки разкри голяма тайна за БСП: Те щели да подкрепят свикване на Велико народно събрание, ако…

България отблизо

Имаме информация, че червената партия ще подкрепи свикване на Велико народно събрание след среща на лидера й с посланик на западна държава.

Това заяви лидерът на Воля, подчертавайки, че БСП няма самостоятелна политика, а зависи от нарежданията на чуждите посолства.

„Всъщност това не се случва за първи път. Няколко пъти в парламента сме били свидетели на обръщане на позицията на социалистите след натиск от определено посолство. Така беше, например, при гласуването за модернизирането на армията, когато отново западно посолство се намеси, твърди Марешки.

Да не говорим за разкритията с кого са съгласували номинацията  на Радев за президент“, допълва лидерът на „Воля“.

Припомняме, че в публичното пространство се появиха слухове за среща на Корнелия Нинова с руския генерал в оставка Леонид Решетников, с когото тя разговаряла, уж за да му докладва и да получи одобрение за издигането на Румен Радев за президент.

„Явно социалистите не могат да водят самостоятелна политика и се въртят в посока, зададена от външни фактори“, обобщи Марешки, цитиран от blitz.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще отбележим, че това, за което говори Марешки са само слухове, които буйната му фантазия подклажда, вероятно заради факта, че западните посолства искат да се срещнат не с него, а с…Нинова. Можете ли да се представите такова безочие. Западът не обръща никакво внимание на този „титан“ в политиката, а предпочита да се срещне с червената лидерка. Е, това вече не се изтрайва.

Нещо повече. Става така, че Нинова е искана не само от западните посолства, но и от руското посолство в България. Тоест, всичките посолства обръщат внимание на червената партия, а към партията на Марешки нула внимание.

При това положение и ние да бяхме на мястото на Марешки, и ние щяхме да обвиним Нинова и БСП в слугуване на западните посолства, на руското посолство, на китайското такова и какво ли още не.

Но…въпреки това бихме препоръчали на Марешки да озапти „свещения си гняв“, защото ако има някой в това Народно събрание, който през ден сменя изказванията и мненията си – не говорим за политика, защото във Воля политика няма – това е Марешки. Вчера казваше, че ще си помисли за Велико народно събрание, днес вече може да го подкрепи, утре ще му дойде нещо друго на ум.

Ами на кого да прилича, освен на бащицата, който също през ден сменя позицията и изказванията си.

А колкото за чуждите посолства, силно се съмняваме, че ако Марешки беше на мястото на Нинова щеше да удържи на натиск, да кажем от страна на американското посолство. И щеше да защитава само българския интерес.

Много се съмняваме в такава фантастична картинка. Марешки – герой. чудо невиждано.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *