Марешки с безумно обвинение: Президентът пусна слуха за моята концесия на двата плажа! Кой му плати?

България отблизо

Българският народ е разделен заради хората около президента Румен Радев, който се опитва с вдигнати юмруци да прави тези провокации. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на Нова телевизия Веселин Марешки

„Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и създават смут и бият полицаи. Има и такива, които разсъждават нормално и подкрепят нормалните граждани“, добави той.

Що се отнася до обвиненията, че се е подписал под проекта на ГЕРБ за нова Конституция заради концесия на два плажа във Варна, Марешки заяви, че „за съжаление, чух такова внушение от президента. Това е много жалко. Само човек, който е свикнал да работи по този начин – че за всяко нещо трябва да му се плаща, може да прави такива внушения“, подчерта той.

„На 3 август президентът каза, че е готов с Конституция. На 19 декември миналата година той обясни пред всички, че почва нова Конституция. Сега казва, че няма да прави. Кой му плати, за да се откаже да прави нова Конституция“, попита Марешки. „Всеки ден правя бизнес сделки. Имам много сътрудници, които работят във фирмите. Не зная кой какво прави всеки ден. Но това няма нищо общо с това, което се е случило в политическата ни дейности“, коментира още лидерът на „Воля“.  Той направи прогноза и за бъдещето на кабинета. „Управляващите го казаха, виждам, че вървят към приключване на мандата. Най-вероятно това ще се случи”.

Б.Р.

Ако Марешки е чел новините в сайтовете, щеше да види, че тази за концесията излезе още сутринта и тръгна из цялата социална мрежа. Президентът няма медии и няма как да я е пуснал той.

Ако беше слушал внимателно изявлението на държавния глава, щеше да чуе, че той никъде не споменава името му. Как така е разбрал, че обвинява точно него?

Колкото до плащането, ако в ГЕРБ и сателитите му са свикнали да получават пари за всеки глас и всяко изказване, при президентът нещата стоят по друг начин. Той не осребрява речите си.

За разлика от другите политици, работи за народа.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *