МАФИОТСКАТА „Шайка“ на Борисов ИЗЯЖДА по 12 милиарда на година! Вижте КОЙ ще я СПРЕ!

България отблизо

„Големият проблем е, че  Борисовата „Шайка“ със своите икономически лостове – а тези лостове са базирани на властта, която имат, и употребяват тази власт за печалба – лична и на тяхната шайка – просто изяждат всяка възможност на хората за нормален живот“.

Това заяви в ефира на Българското национално радио, депутатът от БСП Филип Попов, цитиран от blitz.bg.

„Тези повече от 70 хиляди души, които дойдоха в местността „Историческа поляна“ под връх Бузлуджа, продължава Попов, бяха там, защото искат Борисов и тази негова трапезна коалиция да бъдат сменени“.

Пари за реформи има, категоричен е социалистът, но те изчезват в така наречената „паралелна държава“. „Жалко е, че повече от 11 – 12 милиарда лева всяка година, потъват в джобовете на шайката, в повсеместната герберска корупция, в задкулисието“.

„Ако се обявиш против тази шайка, ще бъдеш уволнен от работа, ще бъдеш оплют, обруган по всевъзможни начини“, заяви в прав текст депутатът.

Добре е за България, че има такива депутати от БСП като Елена Йончева и Филип Попов и още доста други, които безпощадно разнищват и разкриват далаверите на мафиотската герберска дружина.

Нека си припомним Делян Добрев и аферата „Кумгейт“. Добрев си назначава на възлови постове в община Хасково негови роднини, съученици, кумици, приятели. А те източват еврофондовете от общината. Лъвският пай отива при Делянчо. И никой не смее да го обвини, защото той е човек на Вожда. В този смисъл „Кумгейт“ е пряко обвинение и срещу Борисов. Защото именно Борисов негласно разрешава на своите храненици да правят каквото си искат. И да се превръщат в местни феодали.

Ами какво да кажем за КТБ, Истанбулската конвенция, „Суджукгейт“, Гинка Върбакова и ЧЕЗ и много други. Всички тези скандали са само върха на мафиотския айсберг в управлението на Борисов 3. Но…те разкриват, че има много тъмни и задкулисни сделки, чрез които се източва държавата в полза на Борисов и неговата шайка. И това не се прави от днес и от вчера. Това е практика още от първия кабинет на Борисов. Само че тогава се действаше по-на едро. Скандалът „Ало, Ваньо“ с бившия шеф на митниците Ваньо Танов повдигна малко завесата. Защото през митниците можеш да прекарваш всичко. Контрабандни цигари, фалшив алкохол, наркотици, оръжие и т.н. И да печелиш милиарди, за сметка на държавата.

Ето защо, на БСП депутатите сега им трябва малко смелост. Да обединят хората около себе си. Трябва да са организатори. Ако ще и на революция.

Но нека най-напред пробват с референдуми. Против въвеждане на еврото. За това искат ли българите да стоят в глобалисткия ЕС, който им налага Истанбулски конвенции, ГМО-стоки, които убиват. И то на много по-високи цени, отколкото се продават на Запад. Искат ли държавата ни да загуби съвсем своя суверенитет и да не може да реши дори, дали да индексира или увеличи заплати и пенсии, и т.н.

Защо да не се проведе референдум за това трябва ли болниците да бъдат търговски дружества?

Има и много други сериозни поводи за референдуми. Един такъв повод, и то от най-сериозните е за развитието на нашата, българска икономика. Ние нямаме икономика. Борисов взема непрекъснато заеми. А ЕС всячески спъва нашето развитие. Докога ще издържим така? Докато дойде гръцкия вариант и при нас?

Ето затова трябва да отхвърлим всякакъв страх. И да искаме от депутатите да станат организатори. Да протестираме заедно с тях. Да инициираме заедно с тях референдуми. Защото после, когато дойдат кредиторите от МВФ и започнат да ни намаляват заплати и пенсии и да увеличават данъците, ще е късно.

Трябва най-накрая да разберем, че просто нямаме друг избор, освен да протестираме. Да се разбунтуваме. Всички заедно срещу робията на Борисов и ЕС. Защото само ние, народът, можем да спрем Борисов.

Тогава ще ни помогнат и нашите руски братя. Само че ние трябва да тръгнем първи. И да поискаме помощ от тях.

Защото иначе ще ни унищожат. Всички до един. Това е истината!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “МАФИОТСКАТА „Шайка“ на Борисов ИЗЯЖДА по 12 милиарда на година! Вижте КОЙ ще я СПРЕ!

  1. СМЕНЯМЕ ПОРОЧНАТА СИСТЕМА КОЯТО УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРНАТА ЧУМА ГЕРБ!

  2. Публикацията посочва някои от големите престъпления срещу нацията и плахи опити за призив за борба. Разполагам с повече информация и за това мога са кажа: 1 промяна с т.н. „демократични“ средства не може да има. Това само ще замени едните кръвопийци с други. 2 до 5-10 години, ако обществото не извърши революционна промяна, просто повече няма да има България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *