Менда Стоянова: Защо се заяждате? Всеки човек има право да си купи жилище!

България отблизо
Всеки човек от публичното пространство има право да си купи жилище. Не мога да коментирам цените на жилищата на моите колеги, защото не съм запозната.

Това заяви много раздразнена депутатът от ГЕРБ и председател на комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова по БТВ. „Влизаме в несериозен разговор за тези апартаменти. Как мога да знам кога и къде колегите са си купили апартаменти? Не искам да си губя времето с този разговор“, каза още Стоянова, но Хекимян продължи да настоява дали тя не се е замислила също да си купи апартамент.

„Аз имам апартамент в Пловдив и нямам никакво намерение да оставам да живея в София. Тук живея в апартамент на Народното събрание. Не съм аз човекът, който трябва да отговаря на тези въпроси“, добави Менда Стоянова. „Чух, че прокуратурата ще извърши проверки, подаваме декларации, ще се установи дали има конфликт на интереси. Предлагам тази тема да я изчерпим. Мислих, че ще ме питате и за имотите на Елена Йончева. Нека прекратим тази тема. Не мога да отговарям за апартаментите на колеги“, ядоса се Стоянова.

За колеги не може, за Йончева може. Явно се беше подготвила да я клъвне, но съпругът на Йончева е архитект, при това известен и търсен и доходите му стигат за две жилища, ако иска да си ги купи.

Като шеф на икономическата комисия Менда поне можеше да изчисли какви са заплатите на колегите й, могат ли да си позволят да изплащат огромните кредити, които са уж взели и как така Цецко и Цецка живеят в една и съща сграда, но не знаят. Още повече големите във властта непрекъснато си ходят на гости, съвещават се по къщи и квартири, пък едновременно никой не знае къде живее другият, а Горанов чак в имота на кръстника си.

Сега следва фарсът „конфликт на интереси“ и проверка от прокуратурата.

Цацаров ще разследва Цветанов!

И това, ако не е приказка за наивници, не знаем вече кое е!

Tagged

2 thoughts on “Менда Стоянова: Защо се заяждате? Всеки човек има право да си купи жилище!

  1. ЦАЦАРОВ щял да разследва ЦВИНОКИО !!!!
    СМЯХ В ЗАЛАТА. МОГА ВЕДНАГА ДА МУ НАПИША ЗАКЛЮЧЕНИЕТО.
    ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *