Мира Радева: Борисов е най-успешният и най-ловкият български политик

България отблизо

Мира Радева направи коментар за изминалия политически сезон и равносметката от него, в предаването “Лице в лице” по bTV.

Трябва да се събудим. Тежка дрямка ни е налегнала, решили сме,  че щом сме членове на ЕС…Демокрацията трябва да е в сърцата на гражданите и трябва да работим за нея всяка една минута. Доволна съм, когато видя различно мнение, независимо дали го споделям или не, коментира Мира Радева.

По думите й Бойко Борисов много добре си е изиграл ролята. От друга страна виждам едно непрекъснато дребнотемие и неуважение към българските  институции, каза тя. Тя коментира и възстановяването на емисиите на радио Свободна Европа. Това ще даде друг смисъл и ще даде въздух на журналистите, които искат да изразят честно мнението си. Това е една алтернативна медия, а това не е малко, допълни тя. Ние рядко имаме доверие в българската държавност. Много кратък е периодът, в който ние сами сме се управлявали, коментира Мира Радева. Важно е усещането за колективност, за заедност, как ние браним личния си интерес чрез бранене на интересите на институциите, посочи тя. Усещането за липса на съпричастност е много страшно, каза още  Радева. По думите й Борисов е най-успешният и най-ловкият български политик. Умее да излезе сух от водата. Патриоите до голяма степен му вършат услуги, каза Радева. Изпитвам дълбоко разочарование към Корнелия Нинова, каза Мира Радева. БСП като цяло продължава да тъпче на място, посочи тя. Политическата алтернатива тотално отсъства, каза още тя. Хората са прави в недоверието си към политическата власт, защото никой не излъчва ново мислене, коментира още тя.

3 thoughts on “Мира Радева: Борисов е най-успешният и най-ловкият български политик

  1. Да,гледах предаването,последното,“обобщаващото“както се изрази Цветанка,една от върлите „радетелки на свободното слово“!?Та тя де,Цветанка,заедно с компаншята си се опитаха да изопъчат истината и пак да възнесът „най-успелият български политик“!И на децата им е ясно,че по герберско предаване от Лице в лице,просто няма!Но,иначе говорим за снобода на словото!?Боже опази!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *