Младежите от ГЕРБ избухнаха грозно срещу президента Радев. Бил „кукла на конци“ и имал евразийски диктаторски манталитет!

България отблизо

Българските остриета на руския хибриден гуру ген. Решетников – председателят на БСП Корнелия Нинова и техният президент Румен Радев, застанаха на страната на диктатурата и подкрепиха диктаторския режим на Мадуро.

Това заявиха с своя декларация от младежката организация на ГЕРБ, които бистрят в момента политиката в СПА хотела в Сандански.

Ние от МГЕРБ питаме какъв президент е Румен Радев, след като в момент, в който цялата демократична световна общност подкрепя Хуан Гуайдо и парламента на Венецуела, той остана в отбора на малкото останали диктатори?

Дали Радев е европейски президент и натовски генерал или е куклата на конци на съветския генерал от КГБ Леонид Решетников?

За нас отговорите на тези въпроси са ясни и категорични. Евразийският диктаторски манталитет на Румен Радев е очевиден и не може да се скрие. Проблемът е до къде той може да стигне, след като ценностната му система приема неутрално безразборното убиване на гладуващи хора от армия, само защото се опитват да достигнат до храна и лекарства? За нас от МГЕРБ е опасно такъв човек да бъде върховен главнокомандващ на Българската армия!

За нас, младежите от ГЕРБ, цялата тази шизофренична ситуация около Нинова, с двойствените й позиции, и Радев, с евразийските му кукловоди поставят няколко много сериозни въпроса: Дали всъщност президентът Радев не се опитва да се превърне в българския Мадуро – безцеремонен, циничен и самодостатъчен? ⁃ Къде Нинова лъже – в чужбина, когато организацията, на която е заместник-председател, подкрепя Гуайдо или в България, когато организацията, на която е председател, подкрепя Мадуро? ⁃ Демократична партия ли е БСП, след като подкрепя диктаторски режим и то не за първи път? (Припомняме, че в миналото БСП се обявяваше в подкрепа и на режимите на Слободан Милошевич и Садам Хюсейн).

Б.Р. Публикуваме декларацията без коментар!

Очаквайте подробности!

Tagged

2 thoughts on “Младежите от ГЕРБ избухнаха грозно срещу президента Радев. Бил „кукла на конци“ и имал евразийски диктаторски манталитет!

  1. Те милите са толкова умнички, че и декларацията им е написана от същия гений, който пише и на Цвъцко изказванията….

  2. Когато вицето размахваше пръст на Радев мислех, че не би се стреснал и се оказах прав. Сега изглежда, има редица приоритети от лявата или комунистическата идеология и към съветската и днешна Русия. Не вярвам в безрезервна и безкритична отдаденост на нечиѝ итереси в ущърб на България. Дано със понякога спорните му позициѝ не се провокира по голямо недоверие към България. Радев може да е успешен президент и се надявам това да се случи.Съревнование и взаимен контрол с Борисов, са полезни с оглед, повече внимание при важните управленски решения и политически позициѝ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *