Наградиха Караянчева с нов пост. Ето къде се труди по празниците!

България отблизо
Шефът на парламента Цвета Караянчева е с ново амплоа – телевизионна цветарка.
Тя  не слиза от екран тези дни. В петък  „цъфна“ по БНТ, за да отправи традиционните упреци към президента Румен Радев.

Изрази недоволство от липсата на нормален диалог, като изтъкна ,че той не отишъл в Народното събрание, за разлика от премиера Бойко Борисов, който при всяко повикване се отзовавал на мига. Чиста лъжа, но може да има наивници и да вярват. Истината е, че в парламента виждат премиера от дъжд на вятър, а когато много се напече положението, той изчезва на поредната визита в чужбина.

Вчера по „Дарик“, Караянчева продължи да ни облъчва предпразнично, продължавайки темата „Радев“ досущ като опорна точка: „Диалогът с президента липсва. Нито един път държавният глава не е дошъл в Народното събрание, за да се обърне към народните представители, изохка театрално тя. А за какво по-точно да дойде Радев, не обясни. Има ли официална покана, има ли обявена дискусия, търсят ли мнението ме за нещо…Засега за нищо!

Тази сутрин председателят на НС ни „изненада“ по НТВ. В поредно сърцераздиратилно  интервю тя сподели, че е много затруднена да каже коя е била най-голямата грешка на ГЕРБ. Според нея такава просто няма. Управляват хората, честно, почтено, та се скъсват от работа.

Потвърди и тезата на Валери Симеонов, че думите му за майките и техните деца, са били извадени от контекста.

Цяла България видя, че няма никакъв контекст и  репликите: „кресливи жени“ и „уж болни деца“ бяха изречени безцеремонно и нагло, а след това след 26 дни инатене и риене с копита си подаде оставката след обществен натиск и най-вече по заповед на Борисов.

Вече се страхуваме, че на Бъдни вечер по някоя телевизия ще излезе Караянчева да прочете една молитва и да ни благослови /без Радев/, а навръх Коледа ще припомни каква опасност ни грози от такъв президент.

Интересно това самодейност ли е, или е получила задача да поддържа канонадата и огъня по телевизиите, а след Коледа ще я замести някой друг.

Все пак жената има семейство и трябваше да сготви патица по пекински за челядта си!

Сега ни атакуват социолозите.

Ужас да те хване!

Няма почивка!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Наградиха Караянчева с нов пост. Ето къде се труди по празниците!

  1. ОТМИНЕТЕ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ……В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАЛЯТИ С „ПОМИЯ“ !

    1. За това сме на това положение, защото „оставяме простака да си вее байрака“ вече 28 години! Съд за клевета, злоупотреба със служебно положение и лишаване пожизнено от възможността да заема публични обществени длъжности. Ако при толкова много партии и течения няма кой да го направи, значи си заслужаваме съдбата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *