Наши политици се хванаха за гушите заради Русия!

България отблизо

Асен Василев, Тома Биков, Драгомир Стойнев, Любомир Каримански, Христо Иванов и Костадин Костадинов излизат на дебат тази вечер по БНТ. Това съобщиха от националната телевизия в последното си промо, пише Трибюн.

Предаването е част от предизборната поредица разговори преди вота на 2 октомври. Дебатът по основните теми с някои от главните лица на водещите партии по традиция се чака с голям интерес.

Ден след като бяха анонсирани участниците обаче се появиха съмнения, че Христо Иванов може да се скрие от дебатиране. Информацията беше споделена от един от поканените – Костадин Костадинов от „Възраждане“. Той уточнява, че е получил обаждане от БНТ, че Иванов е отказал да участва в дебатите с него.

Не е ясно дали отказът си Иванов наистина е мотивирал отсъствие с нежелание да седне в едно студио с представителя на „Възраждане“, или цялостно е решил да се покрие от пряк словесен сблъсък в подобен формат.

„Тази вечер ще участвам в Панорама заедно с представители на всички други бивши парламентарни партии, без ДПС, които са отказали поканата. Току що обаче от БНТ се обадиха да кажат, че Христо Иванов се е отказал да участва тази вечер в дебатите с мен. Сега ако и Асен Василев избяга, съвсем скучно ще стане. А иначе тези юнаци искат да ни водят на война с Русия“, написа Костадинов във Фейсбук.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *