Невероятно! Георги Харизанов заподозря президентът Радев за бунтовете срещу Гешев!

България отблизо

Вчера пред съдебната палата имаше страшно много интелигентни хора. Сигурно има сериозни аргументи срещу това Иван Гешев да е главен прокурор. Но аз наистина не виждам какви може да са те.

Това заяви в ефира на „Здравей, България“ политологът от Института за дясна икономика Георги Харизанов. „Сам кандидат не е нарушение на процедура. След като темата е изцяло политическа, нека се пренесе на политически терен и се води такъв спор. Целият хаос прави трудно намирането на реални и солидни аргументи против Гешев. Аз не виждам такива и нямам идея защо Христо Иванов е против него“, добави той.

„Кандидатурата е единодушна. Христо Иванов преди искаше анонимниците да са с един повече. Тогава щеше да е интересно кой ще бъде виновен, като сега се е вторачил в тях“, каза Харизанов.

„Не съм врачка, за да знам какъв прокурор ще е Гешев, но в момента не виждам нещо, което да ме притеснява в него. Не виждам и дефицит на смелост, за да действа, когато се наложи“, смята той. „Процедурата все пак е такава и някой трябва да наследи Цацаров.

Няма да се учудя, ако президентът се намеси. Той провежда консултации, но никой не разбра какви са резултатите от тях“, заяви още политологът.

Но му се виждало странно, че президентът провежда мълчаливи консултации, а Христо Иванов протестира. Съответно имало някаква връзка.

Е, това вече е наистина нова глава от теорията на българските политически конспирации!

Представяте ли си как по потайна доба Христо Иванов ходи при президента на тайни консултации?

А на другия ден извежда хората си на улицата?

Ние лично не можем да си го представим дори за миг.

Но за сметка на това добре виждаме докъде стига политическия слугинаж на Харизанов!

Заорава дъното!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *