Нидал Алгафари с революционна идея как да спасим България. Намеси и Доган

България отблизо
Нидал Алгафари препоръча среща в Народното събрание между Бойко Борисов, Ахмед Доган, Корнелия Нинова, Христо Иванов и Слави Трифонов. Иначе хората щели да ги налагат със сопата…

„В Народното събрание да се съберат лидерите. Не вътре в самото Народно събрание, може и в мола да се съберат – където пожелаят. Но това са хората – г-н Борисов, г-н Доган, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Слави Трифонов. Нека да седнат да помислят малко държавнически“, призова в ефира на bTV Алгафари.

 

Това той си представя „съвсем сериозно“.

 

Ако тези хора имат държавническо мислене, а не са политици с цървули – да ходят и да крещят по площадите. Държавническото мислене изисква тези хора да се съберат, но да кажат: „Ние можем да се караме много, но има 22 закона, които трябва да променим спешно, защото, на които и да дойде на власт, са му нужни тези пари от Европейския съюз“, обясни Нидал Алгафари.

 

По думите му тези същите хора трябвало да очертаят „точките, които са национален интерес в най-краткосрочен план“.

 

„Другото – каквито и компромати да се изкарват, това няма да помогне на държавата“, твърди Алгафари.

 

„Така че не се ли съберат тези хора в най-близко време, ще имаме много сериозни проблеми в бъдеще“, настоя той.

 

„Ако не се съберат, най-вероятно хората ще си потърсят вкъщи сопите, вилите, тоягите и мотиките и ще дойдат да им разбият главите на всичките“, добави Нидал Алгафари.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *