Нинова каза за какъв президент и за какъв парламент гласува!

България отблизо

Председателят на БСП Корнелия Нинова също упражни правото си на глас. Тя се яви пред машината малко след 8 часа в избирателна секция 48 в 25 ОУ „Д-р Петър Берон“ на ул. „Балканджи Йово“ №22 в район „Красно село“ в София.

„Гласувах за президентска институция, за институция, която дава сигурност. Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност на семействата, стабилност на България. Гласувах за разумни решения и разумни хора, които в тази криза знаят как да овладеят ковид кризата и цените. Да знаят, че има държава, която стои зад тях и в тези трудни моменти ги подкрепя“, обясни Нинова след гласуването.

„Нужна е промяна, която да ни даде сигурност, стабилност и предвидимост“, подчерта лидерът на БСП.

„Броенето на контролните разписки е гаранция, че машинното гласуване е доброто, че няма да бъде манипулирано и ще бъде истинско“, каза Нинова.

„Многократно ги отрекохме, няма такива договорки, винаги сме водили прозрачно политиките си, всичко пред вас, пред камерите“, каза тя.

„Оптимист съм за 47-ото НС. В тези тежки моменти е изключително важно да има редовен кабинет. Предстои най-важното – приемане на бюджета за 2022 г.
Бюджет, който да стабилизира икономиката, да овладеем ковид кризата. Тряба да тръгнем уверени и да направим парламент“, продължи Нинова.

„Ако не успеем и бъде разпуснат, ни очакват тежки месеци. Много важно е за България да има работещо правителство, разумни решения най-вече. От утре нататък ще разговаряме за правителство“, добави Нинова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *