Нито един лупинг на ГЕРБ вече не може да спаси правителството. Има само един път за излизане от блатото и той е…

България отблизо
„Коалицията е на доизживяване, а правителството е неспасяемо. Българското общество гледа в съвсем различна посока от тази, в която гледа ГЕРБ.
Принципната ни позиция е, че предсрочните избори са решението на проблемите на страната“,това заяви лидерът на „БСП за България“ Корнелия Нинова пред БНТ.

Тя изрази мнение, че всеки следващ ден потвърждава тази теза и каза още, че без гласовете на БСП ще се намери някакво крехко мнозинство, за да удължи агонията на това правителство, но животът му вече ще бъде доста кратък.

„Няма спасение от това, до което се докара ГЕРБ след 10 години управление. Скандалите около малката коалиция във властта от последните дни показват колко пропити от противоречия са парламентът и правителството“. По думите на Нинова, това Народно събрание и това правителство не са по-различни от предишното управление на ГЕРБ. Но са вече неспасяем провал, който няма как да се прикрие.

„Към този момент решението ни остава да сме категорична опозиция на този парламент и това правителство, които бяха превърнати в политическо блато. Ние не сме част от статуквото. Искаме драстична промяна на модела и тя няма да дойде, ако не се противопоставяме категорично на превръщането на страната в олигархична компания“, заяви още Нинова.

Народният представител каза, че хората са омерзени от факта, че политиката се е свела до това- кой да води бащината дружина. „Щом ГЕРБ и патриотите ни докараха дотук, време е да си дадат почивка“, категорична бе тя.

Единственият изход за България са предсрочни парламентарни избори.

Друг път няма.

Tagged

1 thought on “Нито един лупинг на ГЕРБ вече не може да спаси правителството. Има само един път за излизане от блатото и той е…

  1. ТОГАВА ИЗЛЕЗ С РАЗВЯТ БЪЛГАРСКИ ФЛАГ И ПОВЕДИ ДРУЖИНАТА КЪМ ПОСТОЯНЕН ПРОТЕСТ И СВАЛЯЙ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,А НЕ МИ ГОВОРИ И „ПОДГРЯВАЙ МАНДЖАТА“,че народа му омръзна да ви гледа едни и същи в НС !!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *