Нова ИМПЕРИЯ тръгва СТРЕМИТЕЛНО да РАСТЕ! Завладява територии под маската на БОРБА с тероризма! Вижте ТУК!

Свят

Народите на Източна Европа, като че ли все още са дезориентирани, от непрестанно стоварващите се върху тях, удари на избухналата преди малко повече от четвърт век западна „демокрация“.

Хората вече разбират, че са попаднали в джунгла, където важи само закона на по-силния. Но не знаят как да се измъкнат от този отдавна приготвен им капан.

Междувременно, докато народите се чудят, някои от по-силните държави, с по-слаби морални задръжки, вече започнаха да вършеят в своите региони. Естествено, с прозрачната цел да наловят колкото може повече риба в мътните води на безвремието. Едно безсмислие и безвремие, подържано ревностно от САЩ и Великобритания със съвсем същата цел – да налапат по-голям дял от световната баница.

Някои ще кажат: Ама, какво ни интересува това? Ами интересува ни, и то много, защото правителството на Борисов, вместо да бяга от такива държави като от огън, то с всички сили поддържа техните домогвания до повече територии, ресурси и власт над народите.

Така се получава на практика и с „голямото приятелство“ на Борисов с турския президент. То се разви до такава степен, че вече ние сме домакини на срещата Турция – ЕС. И тази „среща“ става на фона на наглото нахлуване на подразделения от редовната турска армия в териториите на суверенни държави от Близкия Изток. Без никой да ги е викал там.

Под маската на борба с тероризма, ръководителите на турската държава вкараха свои войски в Сирия и започнаха да завладяват регион след регион. При това, без изобщо да обръщат внимание на категоричните призиви на Дамаск да напуснат сирийската територия.

На всичко отгоре, те непрестанно съобщават за „големите си победи“. И за още по-големите си планове за „освобождаване“, разбирай завладяване, на други територии от суверенната държава. Явно турският президент се впечатлява от думата „суверенитет“ само, когато тя се употребява по адрес на неговата държава. В останалите случаи суверенитетът не съществува.

Но по всичко изглежда, че нахлуването в Сирия е било само генерална репетиция. Вчера, точно преди да дойде на срещата с ЕС във Варна, президентът на съседите обяви, че Турция започва „антитерористична“ операция и в Ирак. Като за начало, той щял да „освобождава“ района на Синджар.

„Аз отдавна заявявах за нашата готовност, да влезем в Синджар. И ето, операциите на нашите войски в този район вече започнаха. Турция води борба с терористите както вътре в границите на своята държава, така и на териториите на страните, които граничат с нас. Ние не се стремим да окупираме чужди земи. За нас главното е да отстраним заплахата от тероризма. В историята на турската държава никога не е имало моменти на завладяване и окупация на чужди земи и чужди държави“, твърди с апломб съседският президент, цитиран от news-front.info.

Тези приказки биха могли да минат пред неосведомените за нашата история, хора от Западна Европа. Но ние имаме твърде дълъг и твърде горчив опит от нахлуването на османлиите на Балканския полуостров. Тогава те завладяват не само България, но и Гърция и Сърбия. А Румъния се води нещо като протекторат на Високата порта. Под турско робство попада почти целия Балкански полуостров.

Ако това, турците наричат „борба за свобода“ или „борба против тероризма“, то ние, народите на Балканския полуостров, знаем какво наистина представлява турската инвазия. Както знаем от историята, османлиите едва са били спрени, с много усилия, в самото предверие на Западна Европа.

Редно е да отбележим, че всички тези земи – на България, Сърбия, Гърция, Румъния и държавите от Западна Европа изобщо никога не са принадлежали на турците, нито на османлиите или както там искате да ги наречете. Следователно думите на турския президент, че те никога не са окупирали чужди земи са си чиста проба пропагандни неистини и откровени лъжи.

Истината е, че след окупирането на части от територията на суверенна Сирия, сега турската армия започва окупация и на части от територията на суверенен Ирак. И ако някой мисли, че техните войски ще напуснат доброволно тези държави – жестоко се лъже. По простата причина, че турското държавно ръководство отдавна се стреми да възстанови предишното величие на Турция и да си върне териториите на бившата Османска империя.

В рамките на една нова империя, която бързо се разраства. Потискайки кюрдите  и всички други народи.

А в границите на Османската империя влиза и България. И докато Борисов посреща делегации от „братска“ Турция, турската армия завладява държавите от Близкия Изток.

Няма да е никак чудно, ако влязат и в България. Освен ако Борисов не ги покани да ни окупират направо.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Нова ИМПЕРИЯ тръгва СТРЕМИТЕЛНО да РАСТЕ! Завладява територии под маската на БОРБА с тероризма! Вижте ТУК!

  1. Формално Тайпи е прав. С изключение на Кипър. Турция е измислено име на държава. Направете справка кога се появява името и. Османската империя завладява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *