Нов „ПОДАРЪК“ от Брюксел: Насила ни ВКАРВАТ във втори КАПАН! Вижте за какво НАИСТИНА им трябваме в Шенген!

Свят

Вчера Европарламентът отново призова Европейския съвет да приеме България и Румъния в Шенген.

514 евродепутати подкрепиха призива, 107 бяха против, а 38 се въздържаха. Общият брой гласували бе 659 евродепутати. Това съобщава, удряйки фанфарите, Нова телевизия.

Припомняме –  „Шенген“ означава, че между страните в шенгенското пространство няма граничен контрол.

Но нека първо да попитаме как Европейският парламент си присвои правото да решава вместо българския народ? Защото такива въпроси от изключителна важност за държавите, трябва най-напред да се гласуват на референдум във всяка страна поотделно.

Но, както насила ни натикаха в Европейския съюз, без никой да пита българския народ, така и сега в Европарламента се разиграва недостоен цирк, който няма нищо общо с демокрацията. Защото демократичните процедури изискват най-напред народът на съответната държава пряко, чрез референдум да е дал съгласието си за такава стъпка.

Вместо това, над 600 души, които нямат нищо общо с България, решават нейната съдба. Господа „демократи“, дето постоянно напирате да ни учите що е то демокрация, ами опитайте поне един път, като куриоз, да спазите правилата, които сами съчинявате и после сами изхвърляте през прозореца, когато ви хрумне.

Да ви кажем ли защо нямаше референдум за Шенген? Ами по простата причина, че вие се страхувате от българския народ. Понеже знаете много добре, че обикновените хора в България няма да спечелят нищо от влизането в Шенген. Защото знаете, че Шенген е само за богатите. А за бедните, каквито са 85% от хората в България, Шенген е само още един воденичен камък на шията. Защото ни въвлича още по-навътре в един „съюз“, в който отношенията между държавите не са равноправни. Нещо повече. Те са като между слугите и техния господар.

Ние не искаме да бъдем повече в такъв „съюз“. И понеже знаете това, бързате насила да ни вкарате колкото може по-навътре в зловещите си капани.

После, за какво ни е Шенген, като на практика той не съществува? Все повече страни, в така наречения Европейски съюз, решават да охраняват своите граници. И на практика тези, които искат да пътуват пак ще минават през гранични контроли. Защото всяка държава иска да защити своите граждани. От мигранти, от престъпници, от аферисти и всякаква друга паплач.

И в крайна сметка се оказва, че вашия прехвален Шенген е само една химера. Понеже границите трябва да се охраняват. Да се знае кой влиза и кой излиза от страната. И с какви намерения. И с какъв багаж. Защото може да носи оръжие. Включително и ядрено.

Следователно Шенген е нужен само на вас. За да може да вкопчите в нова мъртва хватка страните. И ако някоя от тях реши да напусне ЕС, както Великобритания, да й кажете: Стоп! Вие използвахте „благинките“ на ЕС, затова сега бъдете добри да платите толкова и толкова стотици милиарди евро. И тогава напускайте ЕС.

Значи Шенген ви е нужен само, за да ни заробите. Да ликвидирате всякаква възможност за напускане на ЕС. За да се превърнем във ваша колония во веки веков.  Затова ви трябваме в Шенген.

Има и още нещо. Трябваме ви в Шенген и за да можете да примамите и последните останали в България млади хора. Като им предоставите още по-благоприятни условия, да напуснат родината си. И да влязат във вашия западен капан. За да изчезне напълно, и в съкратени срокове, цялата българска народност.

Искате да направите онова, което и Османската империя не успя да направи по време на робството. Да изтребите напълно българите.

Но нека попитаме нашите управници, те не знаят ли това? Не знаят ли, че сме най-бързо изчезващата народност в света? И как ще връщаме младите хора, които сега са в чужбина, като отваряме широко вратите, за да избягат и тези, които все още са в България?

Но какво да питаме управляващите. Те са слуги на Запада. Нека преди всичко попитаме себе си. Ще разрешим ли това? Ще разрешим ли да станем вечна колония на Запада?

Ето това е въпросът! И от отговора му зависи дали ще я има България!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Нов „ПОДАРЪК“ от Брюксел: Насила ни ВКАРВАТ във втори КАПАН! Вижте за какво НАИСТИНА им трябваме в Шенген!

  1. Отлична статия.Много вярна,много горчива,много лична за всеки от нас

  2. Много сме сговорчиви, а си заслужихме доверието. Къде по света изчезват 4 милиарда/КТБ/ и още 14 милиарда от арабските ни социалистически съюзници. Сега е сигурно, че още 24 милиарда по край енергетиката ще изчезнат. Как съвсем „законно“ холдинг „пътища“ се трансформира 3 пъти и изнесе официални 67 милиона в офшорки. Могат да имат пълно доверие на крадците: пак ще крадат, пък са зависими, т.е. управляеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *