Нов ТРИУМФ на Русия ПОПАРИ мераците на САЩ! А нашите русофоби побесняха!

Свят

Два руски космически спътника, номера 5 и 6 от серията „Канопус-В“ бяха изстреляни днес сутринта от космодрума „Восточный“, Амурска област.

С помощта на ракетата-носител „Союз-2“ двата космически спътника бяха изпратени на предварително планираната околоземна орбита. Това съобщи уважаваната руска информационна агенция РИА Новости.

Ускорителният двигателен блок „Фрегат“ изведе на зададената орбита космическите апарати за дистанционно наблюдение на Земята „Канопус-В“, в 6 часа и 12 минути московско време.

Заедно с двата руски апарата, на ракетата-носител се намират още 26 космически спътници от Германия, Япония, САЩ, Испания и ЮАР.

Групировката спътници „Канопус-В“ е предназначена за наблюдение и предизвестяване на извънредни ситуации, бури и други бедствия, предизвикани от природни или техногенни причини. По-голямото количество космически апарати в групата „Канопус-В“, позволява да се увеличи обхвата на обзора, както и подаваната информация да стане по-оперативна, точна и качествена.

Космодрумът „Восточный“, който се намира в Амурска област е ново грамадно и уникално съоръжение. Той е първият граждански и военен космодрум, който е предназначен да обезпечи независим достъп на Русия до космическото пространство. Площта на космодрума е огромна. Около 700 квадратни километра. В космодрума са изградени няколко ракетни комплекси за извеждане в орбита на по-леки космически спътници и кораби, както и на пилотирани космически кораби от по-тежък клас за пътуване в пространството на близкия и далечен Космос.

На „Восточный“ се намират още градчето на космонавтите и учените „Циолковски“, две летища, жилищна и пътна инфраструктура, дори детски градини и училища.

И докато Русия създава планетарни космически проекти с огромно значение за развитието на цялото човечество, нашенските бесни русофоби с пяна на уста клеймят всичко руско. Дори стигнаха до дъното на падението като се нахвърлиха със злоба и стръв, на коледната елха, която Русия подари на България. Разяждани от черни мисли, те се опитват да принизят успехите и триумфите на нашата велика славянска сестра Русия.

На всичко отгоре, опитва да внушат, че повечето хора в България били русофоби. Но на всеки е ясно, че това е такава опашата лъжа, каквато могат да измислят само злобни хора, със злобни сърца. Защото повече от 80% от българския народ са категорично на страната на Русия. И това няма как да не е така. Та ние сме свързани с кирилската писменост, с близките славянски езици, с нашата обща православна вяра и народностните традиции и обичаи.

Злобата на нашенските русофоби се подклажда още, от неоспоримият факт, че Русия върви напред. И с всяка изминала година завладява нови и по-високи рубежи. Става все по-силна и могъща. Нещо повече. Русия отдавна задмина САЩ. И в енергийната сфера, и в сферата на въоръженията и военното дело. И в изследването на космическото пространство, като вече е почти готова да се втурне в необятния Космос. А сега надминава янките и в областта на промишлените стоки за бита. И гордостта на Запада, че правели хубави автомобили, съвсем скоро ще се превърне в срам, че Руската федерация само за някакви петнадесетина години ги надмина и сложи в малкото си джобче.

Ето затова беснеят русофобите. Но каквото и да правят, не могат да спрат развитието на Русия и на човечеството.

Защото Русия отново е светъл пример и вдъхновител на народите да се борят за свобода, независимост и просперитет.

Затова и българският народ се гордее със своята сестра Русия. И затова я обича. А тази обич никой не може да изтръгне от душата му.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Нов ТРИУМФ на Русия ПОПАРИ мераците на САЩ! А нашите русофоби побесняха!

  1. Вярно, Русия бележи значителен напредък във всички области на стопанският и политически живот. Единствено Русия открито се обявява срещу световният жандарм и смело му се противопоставя. С това вдъхва надежда на милиарди угнетени съвременни роби на империализма, печели приятели и врагове. Обаче статията е толкова патетична, че може да предизвика обратна реакция, защото Човекът е странно създание.

  2. Т.нар „русофоби“ е измислено понятие за тези, които плюят срещу руснаците и техните постижения. Както и да е, щом не симпатизират на руснаците, значи трябва да симпатизират на някой друг! На Американците например? Значи трябва да са про-американски слуги и симпатизанти?! Или по-скоро платени наивници, като Росен Плевнелиев! Платени, за да лаят против развитието и да приветстват и поддържат заличаването на българското. Жалки Соросоидни твари, наричащи себе си политици и играещи си на политика!

  3. какво ми ги хвалите тези, един телефон не могат като хората да направят, тръгнали да дрънчат оръжията си! От това си направете извода що за хора са! Чисти селективни убийци! както го доказва историята им!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *