Одеската НАРОДНА република е на път! Киевският режим БЕЗСИЛЕН да я спре!

Свят

След Майдана, организиран от най-висши политици в САЩ като помощник-държавния секретар Виктория Нюланд, върху украинските области, които граничат с Русия и Черно море, се изсипва огън и жупел. Често дори в буквалния смисъл на думата.

Но най-жесток натиск бе оказван върху гражданите на Одеса, градът-герой, който по време на Втората световна война прояви чудеса от храброст. И понеже там голямата част от населението е руско и традициите, свързани с Русия, със Съветския съюз и героите от Втората световна война са много силни, първата работа на украинските бандеровци и новата власт в Киев бе да сломи съпротивата на хората в Одеса.

Нека припомним, че след като се оказа безсилна на уплаши руските хора, Киевската върхушка с ръцете на крайните радикали от зловещата организация „Десен сектор“, изгори живи десетки жители на града, чиято единствена вина бе, че искаха да говорят на руски език, а не на украински.

Този жесток тормоз продължава вече повече от 4 години. И сега, когато Порошенко, подтикван от своите американски господари, обяви военно положение в 10 области на Украйна, които граничат с Русия и Черно море, Одеса отново се оказа градът, който понася най-жестоките удари на развилнелите се бандеровци.

Най-напред Одеса бе натъпкана с войници от Въоръжените сили на Украйна. Те осеяха града с бодливите мрежи на пропусквателни пунктове, въведоха полицейски час, ликвидираха всяка политическа дейност.

Но Киевската върхушка не спря дотук. Те инсталираха на пропусквателните пунктове картечници от най-голям калибър, с патрони като за слонове. Разположиха около тях и по главните улици на града военни автомобили, бронетранспортьори и танкове.

Освен тормоза, който осъществяват военните, върху гражданите на Одеса се стовари физически и психологически тормоз. Военните направиха изявления, в които обявиха, че градът ще бъде прочистен от неудобните хора – политици, журналисти, активисти на съпротивата и т.н. Изобщо всички, които някой от войниците заподозре в осъществяване на „антидържавна“ дейност.

Военните дори разпоредиха на жителите, че не трябва под никаква форма да критикуват Киевския режим. Както и не трябва да говорят, че корабите от Военно-морския флот на Украйна, които нахлуха в териториалните води на Русия, може да са виновни за нещо.

Защо се прави всичко това? Ами много просто. Защото Киевският режим се страхува от жителите на Одеса. За никого не е тайна, че там има най-силно нелегално движение, което подготвя откъсване на града от остатъчна Украйна и обявяване на Одеска народна република.

А стане ли такова нещо, след Одеса ще тръгнат да бягат от Киевския режим и всички останали градове, в които бандеровците обявиха военно положение.

И това ще се случи не за друго, а защото в тези градове преобладава рускоезичното население. И което е още по-важно, понеже насилието и жестокостите на днешната Киевска власт вече са достигнали точката, от която няма връщане.

И никой вече в тази огромна източна част на Украйна не иска да живее в такава държава, която воюва със собствения си народ.

Без да говорим за глада и мизерията, които търпят хората в тези градове. Без да споменаваме и върлуващите банди от разпръснатите частни армии на различни украински олигарси, които отнемат собствеността и убиват мирните жители, без никаква причина.

Така че Одеската народна република вече е на път. И хората ще я посрещнат с огромна радост. И ще бъдат готови да я защитават докрай. Понеже е по-добре да загинеш като свободен защитник на своя град, отколкото като роб на Киевския режим.

А след това предстои сгромолясване на Украйна и връщане на цялата й  Източна и Централна част, заедно с Киев, в състава на Руската федерация.

Така онова, което е било руска територия, отново ще се върне в своята родина. И хората ще заживеят по законите на човечността и справедливостта.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *