От „Възраждане“ предупредиха: Посолствата ни инсталираха правителство, очаквайте протести!

България отблизо
Вижте, напрежението в хората, то си е там, заради политическото национално предателство. Не може ти да ходиш и да съгласуваш най-важните фигури в държавата с чужди посолства. Хората с право са разочаровани, няма да има нужда ние да подстрекаваме. Борим се за независимостта на България, защото това е пълзящ преврат.

Това заяви пред БНР депутатът от „Възраждане“ Деян Николов.

По думите му има откровен опит да бъде инсталирано правителство в България. Той изрази мнение, че от ПП-ДБ са готови да жертват политическата си формация само и само да има правителство.

 

„ОТ ПП преди време заявиха, че няма да правят правителство с ГЕРБ. Сега на практика те седнаха на една маса да преговарят за конституционна реформа. И ПП, и другото нещо, на практика съществуват, за да се борят с „мафията“. В момента изведнъж те стават част от тази мафия. Ние нямаме нужда да наливаме масло в огъня. Хората са бесни, аз ги разбирам. Това е едно от най-скандалните предателства в историята на България“, подчерта народният представител.

Запитан каква е връзката между съставянето на правителство и протестите срещу президента, Николов каза, че това е кризисен PR.

 

„Американското посолство на всяка цена иска да инсталира правителство в България. Тези хора са толкова некадърни, че не могат да си проведат едно вътрешно събрание. В момента сме свидетели на един кризисен ПР. Ние от „Възраждане“ сме били много пъти на различни мнения. ПП и ДБ съществуват по една единствена причина – за да се борят с мафията. Христо Иванов затова е политик. Тези хора дойдоха със заявката, че проблемите в страната се дължат на корупцията. В един момент се оказва, че геополитическата ориентация на страната според тях е по-важна от корупцията“, уточни той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *