От последните минути: Борисов се фръцна. Тия за какво се мислят? Мога и без тях! Шикалкавци!

България отблизо

„С този подход да обясняват сутрин по телевизорите, че няма да подкрепят ГЕРБ, а може и с другите, няма да получат подкрепа за плаващо мнозинство. Гюров не е прав – парламент може да има и без тях“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

 

Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

„Опитах се да се абстрахирам от сутрешните коментатори. Не сме поставяли ултиматуми“, заяви Борисов, адресирайки думите на депутата от ПП-ДБ Андрей Гюров, че ГЕРБ-СДС поставят ултиматуми към тях за състав на кабинет.

Но да шикалкавят с плаващи мнозинства – показва, че не знаят как се управлява. Това, което ние сме си спечелили на изборите – джентълменското споразумение за председател на Народното събрание (НС) и на правна комисия.

Спечелили сме си парламентарно мнозинство, председател, предложихме най-добрия администратор в България – Росен Желязков. Опитах се да се абстрахирам от сутрешните коментатори. Не сме поставяли ултиматуми“, посочи Борисов.

„И днешният ден трябва да се използва и да наложим нашата управленска програма върху тяхната, да видим коя по-добра. Нашата е по-добра и по-разписана с всички сектори, но нека да им дадем шанс“, заяви той.

Ако нямат сериозен план за кабинет, това е опит за изнудване – провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали„, заяви още Борисов.

Няма срок на търпение. Ще проявим търпение, въпреки обидното им отношение„, подчерта още Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *