От последните минути: ГЕРБ поискаха оставката на Кацаров. Плашел хората

България отблизо

„Ние от ГЕРБ настояваме Румен Радев да поеме политическата отговорност и да смени Стойчо Кацаров, искаме неговата оставка“, заяви проф. Костадин Ангелов по време на изявление на партията в парламента.

Той изтъкна две основания за това искане – провал на ваксинационната кампания и отправянето на „противоречиви послания към българския народ, включително и антиваксърски и такива, компрометиращи спазването на мерките“.

Според Ангелов лекарите са без осигурени 1000 лв. за работа на първа линия и с „несправедлива методика“ за заплащане на труда им.

„Очевидно е несправянето и немощта на здравното министерство да се справи с кризата и затова не са виновни хората и не е виновен бизнесът. Аз не знам дали този човек чува това, което му казва бизнесът“, заяви Николина Ангелкова.

Б.р.

ГЕРБ много удобно забравиха, че първи те въведоха драконови мерки на карантина.

Дори изтръгнаха пейките от парковете и сложиха КПП-та между градовете.

Забравиха за черните чували, с които ни плашеха.

Забравиха, че нямаше ваксини, а после дадоха пари за население два пъти колкото има България и се наложи да продаваме и подаряваме ваксини.

По тяхно време никой не посмя да отиде на почивка през лятото и хотелите бяха празни.

Сегашното им възмущение е удар по президента, а не към Кацаров.

И то по-скоро жалък опит за удар, защото така или иначе ще бъде назначено ново служебно правителство и Кацаров няма да е в него!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *