„Патриотът“ Ангел Джамбазки иска още санкции за Русия, без която България нямаше да я има!

България отблизо

Печално известният Ангел Джамбазки, който само преди два месеца заливаше мирно протестиращите хора в София с ледена вода и хвърляше бомбички по тях, сега иска още санкции срещу Русия, която според него, била шпионирала България.

В писмо до Европейската комисия, Джамбазки пита, дали ЕК е информирана за изгонването на руски дипломати от България, заради шпионаж и не се ли обсъжда възможността за разширяване на санкциите срещу Москва.

На него му се приискало Еврокомисията да разшири санкциите срещу Русия и да увеличи тяхното времетраене.

При това, този лъжепатриот хич не се замисля, че санкциите срещу Русия нанасят хиляди вреди най-вече на обикновените хора в България. Защото санкциите не могат да причинят никаква вреда на Москва, по простата причина, че Русия отдавна има мощна и самодостатъчна икономика. Тя изнася, природен газ и нефт, стана световен износител на пшеница. Първа е във високите технологии и овладяване на космическото пространство. Започва да прави бази на Луната, заедно с Китай. А тези бази, освен другите ползи, осигуряват на Кремъл още много природни ресурси, които са нужни на Европа и света. Да не говорим, че цял свят, включително и европейските държави, се мъчат да получат руската ваксина, която се оказа много ефективна, безопасна и евтина в сравнение със западните такива.

Като се имат предвид тези огромни преимущества, с които разполага Русия и фактът, че тя е най-близката страна на България по славянски род, писменост и православна вяра, един политик, който наистина е патриот, никога не би се занимавал с неща от рода на това, че трябвало още санкции срещу Москва, защото тя уж ни шпионирала. Точно обратното. Истинският патриот щеше да се опитва да е в приятелски и братски отношения с Кремъл, за да придобие колкото може повече ползи за изстрадалия български народ.

Но…явно Джамбазки не е истински патриот.

Ами нека тогава попитаме Джамбазки не вижда ли, че в Русия се смеят на подобни безсмислици?! Какво има в България, което да е достойно да се шпионира?! Нямаме армия, нямаме самолети, нямаме танкове, нямаме ракети, нямаме кораби. САЩ не дават да припарим до техните тайни.

Какво тогава руснаците ще шпионират в България?! Баба Пена от село Горно надолнище ли ще шпионира?! Щяха да са много смешни тези напъни на Джамбазки, ако не бяха толкова жалки. И наистина, ако умственият багаж на този „патриот“ не стига, за да разбере, че България не е интересна за Русия, то тогава можем само да съжаляваме Европейския парламент, който има такива депутати. Москва ни обръща внимание, само защото българския народ отдавна протяга ръце за помощ към нашата могъща славянска сестра.

И само защото Русия е приела върху себе си свещения дълг да помогне на славяните и да ги запази от унищожението, на което ги подложиха западните политици и „бизнесмени“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *