Пеевски със светкавичен отговор на Радев: Главозамаял се властолюбец!

България отблизо

Призовавам президента Радев да обърне светлината към президентската институция. С промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има еднолична власт над държавата. Това заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски в специална позиция, разпространена от пресцентъра на ДПС.

Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е било да променим Конституцията, за да може наистина да имаме парламентарна република в пълния й смисъл, каза Пеевски.

Думите на президента Радев показаха раздразнението на един главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието. Който с едноличното си управление, чрез безконтролните си служебни правителства доведе страната до политическа и икономическа криза, от които, слава Богу, изведохме България с евроатлантическото мнозинство в парламента, категоричен бе Делян Пеевски.

И с промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа и държавата, отсече той.

А когато президентът Радев говори за корупция, първото, което трябва да направи е да се вгледа в себе си и около себе си, препоръча Делян Пеевски.

„Преди време Радев каза, че светлината, неизбежно побеждава мрака, стига да има хора с доблест и кураж, които да не се страхуват да се борят за нея.

Призовавам го да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща“, заяви още лидерът на ПГ на ДПС.

Tagged

2 thoughts on “Пеевски със светкавичен отговор на Радев: Главозамаял се властолюбец!

  1. а ти се погледни в огледалото белким видиш каква свиня си станал еничар грозен

  2. И кога Радев прави правителство? Когато негодниците в парламента не могат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *