Петър Волгин с горчивина: Земеделците твърдят, че са повярвали на правителство, на което никой не вярва! Не разбирам тази вяра…

България отблизо

Ако бях на мястото на протестиращите земеделци, и на една думица на правителствените говорители нямаше да повярвам.

Да вярваш на лицата от ПП/ДБ е проява на много, ама наистина много тежък наивитет. Хората, които се кълняха, че ще изрежат от политическото тяло на България „тумора ГЕРБ“, сега управляват благодарение на…ГЕРБ.

Хората, които 10 години представяха Делян Пеевски като средоточие на всички възможни злини, днес разчитат именно на…Делян Пеевски, за да управляват безпроблемно.

Хората, които винаги са обвинявали Държавна сигурност за всички проблеми на България, днес издигат за кандидат-кмет на София човек, който дължи целия си кариерен успех на…Държавна сигурност.

И сега вие, които доскоро протестирахте, искате да ни убедите, че сте повярвали на хората, които едно свое обещание не са изпълнили, които всичките си принципи са погазили!?

Не я разбирам тази вяра…

Tagged

1 thought on “Петър Волгин с горчивина: Земеделците твърдят, че са повярвали на правителство, на което никой не вярва! Не разбирам тази вяра…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *