Политолог ВЗРИВЯВАЩО: Елена Йончева ще изведе левицата на ВЪРХА!

България отблизо

Елена Йончева подгони управляващите и те се стреснаха. И започнаха да налитат на хората с голямата бухалка. Това каза за седмичното обзорно предаване „Метроном“ на Радио „Фокус“ политологът д-р Калоян Методиев, цитиран от Епицентър. 

Последствията, обаче, ще бъдат предимно за управляващите от ГЕРБ, обясни той, като уточни, че власт не се задържа с подобни мерки.

“Трябва да се отговори на два въпроса: Ако всичко е наред с магистралите, защо управляващите не искат международна лаборатория да вземе проби от качеството на същите тези магистрали? Защо оградата по границата, която е абсолютно пародийно съоръжение и което беше показано и доказано като такова, също не бъде подложено на проверки и разследвания, каквито бяха демонстрирани от Елена Йончева”, попита д-р Калоян Методиев.

Той каза още, че Йончева трябва да получи широка обществена подкрепа, която започва да се генерира.

Поритологът сравни форумите на двете партии и очерта огромната разлика.

“При ГЕРБ протече вяло, без енергия, бяха унили. Лидерът Бойко Борисов дойде, разграничи се от партията, обвини ги в корупция и ерозия. Всичко приключи за час и половина. При БСП днес виждаме огромен интерес – всички посланици на европейски държави са там. Виждаме много повече хора, има еуфория. Синдикатите са там, огромна част от медиите. До събранието на ГЕРБ не бяха допуснати журналисти да комуникират с делегатите, докато при БСП свободно обикалят всички медии и в кулоарите, и в залата”, обясни д-р Калоян Методиев.

Той каза още, че унилостта на ГЕРБ се дължи на изхабяването, трагичните резултати в управлението и на скандалите, заливащи публичното пространство.

Поради това, хич не е за чудене, че Елена Йончева вече генерира огромна подкрепа не само за себе си, но и за партията, която представлява. Хората започват да разбират, че с такива депутати социалистите или трябва да управляват в интерес на народа, или управлението ще бъде бламирано отвътре.

Между другото, Елена Йончева не веднъж е казвала, че само БСП може в този момент да свали Борисов и ГЕРБ от власт.

И ако хората на Борисов тръгнаха да мачкат и репресират храбрата журналистка, то не е само заради нейните разкрития. А заради факта, че Елена Йончева са превърна в знаме на целия народ срещу проваленото управление на ГЕРБ.

Знаме на социализма и грижата за хората.

Редактор Виктор Самуилов, istinata.net

Tagged

1 thought on “Политолог ВЗРИВЯВАЩО: Елена Йончева ще изведе левицата на ВЪРХА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *