Политолог: На изборите ни очаква голяма изненада! Двама честни мъже ще получат голям вот от народа

България отблизо
Голямата изненада няма да е партията на Слави Трифонов, а резултатът на коалицията между ВОЛЯ и НФСБ, според политолога Любомир Стефанов.

„Със сигурност имаше неприятно изненадани от решението на ВМРО да се явят самостоятелно на изборите. Това обаче беше логичен ход от страна на патриотите – те тестваха самостоятелното си явяване на последните европейски и местни избори“, смята той.

 

„Един от претендентите за топ 4 в парламента е партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ“. Тя се отличава с това, че няма ясна програма и политика. Константни са само посланията, че няма да работят с редица партии“, каза още Стефанов пред Novini.bg.

 

„Това са първите парламентарни избори, които Цветан Цветанов няма да организира за ГЕРБ, но всичко друго ще е нормално. ГЕРБ участват в избори от над 10 години, а умората се усеща, заяви той по адрес на управляващите. Изборната активност ще повлияе на броя на партиите, които ще влязат в Народното събрание, както и колко от тях ще са част от голямото коалиционно споразумение. Предстои коалицията на Валери Симеонов и Веселин Марешки да се тества на терен. Коалицията ВОЛЯ и НФСБ има потенциал и скрит вот, подобен на този на АТАКА преди години. Предложенията на двете партии са исканията на всеки български гражданин – безплатно здравеопазване и лекарства за деца и възрастни, както и ръст на минималните заплати, но те са чист популизъм. Да не забравяме, че Симеонов има телевизия, а Марешки уникално регионално присъствие“, добави Любомир Стефанов.

Б.Р. Откъде идва увереността на политолога, или е подкрепена с финикийска знаци, не знаем.

Знаем само фактите.

Валери Симеонов е политикът с най-често исканата оставка от хората от улицата и с най-много изречени обиди към същия този народ. Изгонен дори от своите.

Марешки пък е политически пумпал, съден и осъден и четиригодишно безплодно присъствие в парламента.

Откъде ще се появи този скрит вот за двамата,  дори политологът Стефанов не може да каже.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *