Пореден скандал разтресе парламента. Георг Георгиев обиди жестоко Бойко Рашков. Вижте какво му каза

България отблизо

Нов скандал избухна в пленарна зала и принуди председателстващият Росен Желязков да обяви почивка. Повод за него станаха думите на бившия вътрешен министър Бойко Рашков.

„Когато някой излиза тук и резили целия парламент, използвайки обидни изрази по отношение на колеги народни представители, бъдете така добър да му изключите поне микрофона“, обърна се той към Желязков по повод изказване на Георг Георгиев от ГЕРБ.

 

„Такива хора тук не трябва да стъпват въобще!“, извика той от трибуната.

„Никога не съм бил чадър на който и да било. На който и да е не съм целувал ръка, нито нещо друго!“, изрева той.

 

„И тъй като не съм бил чадър на никой, съжалявам само, че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу вашия лидер на ГЕРБ“, каза още Рашков.

Отговорът на Георгиев не закъсня: „Знаете ли на кой сте целували ръка? На тия, които казаха на хората „Време е танковете да дойдат“. Ето на тия целунахте ръка. Целунахте ръка на тия, които съсипаха тая държава, на ти, които докараха България до най-тежката и дълбока криза. Наздраве! Пийнете си, г-н Рашков!“.

На тези, които направиха така, че държавата ни в момента да е един разсипан двор, в който се арестуват невинни хора.

Вие, червеният комунистически следовател, вие – комуниста, който направихте така, че държавата за 8 месеца да прилича на това, на което сте свикнали – на един комунистически разграден двор. Вие сте и човекът, който целуна ръка на мафията. Снимките ги има. Снимките, на които вие заедно с мафията седите като комунист…“, завърши той като последните си думи каза на изключен микрофон.

В залата настана хаос и беше обявена почивка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *