Президентът Радев е в Брюксел! Борисов се метна зад гърба му пак да го топи пред началниците си. Пречел на ГЕРБ да победи на изборите

България отблизо

През последните 4 години българското правителство положи безпрецедентни усилия за разкриването на руската шпионска мрежа у нас. Вследствие на това бяха изгонени от страната много шпиони под прикритие като дипломати.

Получихме силна подкрепа за това и от НАТО. Очаквано това ядоса политическите ни противници. Радикализираха се и тотално унищожиха нормалния диалог в страната. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща на върха на ЕНП. Той се включи в разговорите чрез видеовръзка.

„И на фона на цялата тази криза и противопоставяне в обществото, българският президент Румен Радев вместо да търси обединение, той взе страна и задълбочи конфликта. Това много ясно личи от назначения от него служебен кабинет.

С него той подготвя обществото за бъдеща коалиция между наследниците на комунистическата партия и формация от семейството на ЕНП“, посочи Борисов и отбеляза, че временното правителство тотално е абдикирало от отговорността си по организацията на изборите на 11 юли. „Вместо това – ежедневни атаки и компромати срещу ГЕРБ“, каза още лидерът на партията.

Бойко Борисов припомни категоричната победа на ГЕРБ на вота през пролетта, която бе общо 14-та за партията. „Бихме с близо 300 000 гласа.

Надявам се след 20 дни да потвърдим резултата си. България има нужда от стабилно управление, за да изпълни приоритетите си. Управлението на бившите комунисти и популисти ни тласка към хаос. Ние обаче сме силно мобилизирани да спрем всичко това. Ще въведем ред!“, подчерта той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *