Премиерът Стефан Янев заяви, че ново правителство е нужно на България, за да тръгне страната най-сетне напред!

България отблизо

Служебният премиер Стефан Янев призова всички да гласуват, защото трябва да има ново правителство и България най-сетне да тръгне напред. 

„Искам да поздравя всички с днешния изборен ден, който е поредната дата, в която ние като граждани трябва да покажем нашата отговорност към конструиране на властта.

Нека не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната, нейното икономическо развитие, социални политики, здравеопазването. Призовавам всички да гласуват масово. В тази връзка искам да отправя моята благодарност към всички, ангажирани с изборния процес. По мои данни той протича добре в цялата страна, разбира се има малки проблеми.

Надявам се в края на деня да имаме резултат, който да отразява реалната електорална нагласа на всеки един избирател. Надявам се да бъде съставен кабинет. Имаме нужда да се утвърди парламентаризмът в България“, каза още той.

По думите му е направено всичко възможно да се пресече купеният вот.

„До момента, това, което бе демонстрирано, показа нашата решителност да ограничим купения вот. Надявам се дори и да има опити днес, те да бъдат пресечени“, каза още той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *