Приехме Истанбулската конвенция тайно и унизително! Вижте фактите!

Лайф зад паравана

България не само прие третия пол, но го издига и в култ. Натрапва го, лансира го и го дава за пример на всеки българин.

Примери много, но най-драстичният е риалитито „ВИП Брадър“. В центъра на всеки лайф, или дейли епизод е вечният дразнител Валентин Кулагин. Младежът с видимо неопределен пол и предпочитания влачи със себе си повече гримове и гелове, отколкото всички жени заедно. Облича се, меко казано, странно и по цял ден виси пред огледалото. Това, че съм поддържан мъж и държа на външността си, не значи, че съм такъв и онакъв. Аз съм метросексуален, изфука се  гримьорът и остави другите да се чудят какво значи това.

В него има и нещо мъжко, но  по женски ревниво, защото се нахвърля поред върху всички жени и се мъчи да ги унижи. Явно вижда в тях конкуренция. „Грозотия, патка, вещица“ са едни от основните му обръщения към тях. Измий си косата ма, изкъпи се, че вониш, направи нещо за провисналия си задник, са част от подмятанията му към нежния пол. Всяка втора негова злостна атака довежда дамите до сълзи и безсилна ярост и те се втурват в банята, или тоалетната да плачат.

Най-странното обаче е, че мъжете не реагират. Стоят си по ъглите, пафкат си, наддигат чашите с уиски и гледат сеир. Дори големият мъжкар Ванко 1, не се намесва в защита на нито една участничка. Той пък заяви, че за него жените са създадени да служат и да се подчиняват на мъжете и трябва да си знаят мястото – вкъщи при децата. Или ако вярваме на причината за присъдата, която излежа, жените трябва и да служат за удоволствие на мъжа, без значение дали са съгласни или не. Защото тя беше за сводничество и склоняване към проституция.

Единствен Петко Димитров, който е от старата школа, скочи няколко пъти срещу Кулагин и даже му обеща да го посети през нощта в леглото. Това обаче прозвуча на гримьора, като нежно обещание. Даже актьорът Веселин Плачков попадна под стрелите на замазаното с грим и лакове същество, избухна няколко пъти, защото беше наречен чехльо и мърльо, след което потисна гнева си и се кротна. Втори път Кулагин го предизвика и Плачков му посегна. След което пред цяла България се извини и каза, че съжалява, че не е овладял нервите си.  А Биг Брадър и ще го накаже.

Като своеобразен връх е и фактът, че снощи зрителите дадоха рекорден вот с подкрепа за напудреното гримьорче.

Ненапразно даваме за пример точно това предаване. То нагледно показва, че българите вече са се примирили с всякакви конвенции и негласно са ги приели. Че не само се съобразяват с различността и третия пол, но се страхуват да защитят собствения си. Жените, вместо да се обединят срещу общия дразнител, една по една плачат и се тръшкат след всяка негова обида. Мъжете стоят настрани и не смеят да се месят, за да не изглеждат лоши и „непрогресивни“.

Държанието на Кулагин и на останалите в Къщата показва  и още нещо. Различните са агресивни, безпардонни, безцеремонни и нагли. Щом могат да въртят всички на пръст в едно риалити, представете си какво биха направили, ако се доберат до властта. Тогава ще мачкат всичко и всички.

Ако новопоявилите се призиви за толерантност и послушно приемане на всякакви нови ценности е това, то значи, че след време над нас ще властват хора със съмнителен морал, с объркани ценности и непробиваема наглост и безпардонност.

А ние ще мълчим!

Както си мълчат в Къщата.

И накрая не само идентичността ни, но и собствените ни ценности на обикновени хора ще бъдат смачкани. И няма да има и изповедални, в които да си поплачем.

Нелепо и страшно! Но това са реалностите.

Свиквайте!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Приехме Истанбулската конвенция тайно и унизително! Вижте фактите!

  1. Унизително е да се занимаваме с „Биг Брадър“ и с недоносчета там.Това предаване е чалга за олигофрени,което вилнее по всички европейски телевизии .
    Американска школа за затъмняване
    Много по-лошо от сапунките .
    Изобщо не трябва да съществува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *