Протестърите се заканиха: Възстановяваме блокадите и палатковите лагери довечера! Искаме оставката на Борисов, който снощи режисира гражданска война с платени провокатори!

България отблизо

Ще възстановим палатковите лагери, заканиха се от „Отровното трио“. Борисов няма да ни победи с внедрени провокатори.

Нашето въстание беше мирно. Видяхте нормалните хора, които цял ден бяха на улицата, видяхте справедливите им искания, каза адвокат Хаджигенов.

Бомбичките в палатките, агитките, къртените павета и опитът за палеж на полицаи бяха обявени от „Отровното трио“ за организирани от управляващите, пише tribune.bg Някой е подхвърлил тези неща в палатките, докато хората бяха на площада. Не ни подценявайте, че ще затрупаме лагерите си с улики и ще чакаме полицията да дойде да ги намери.

„Събитията от снощи са организирани и режисирани от Борисов със съдействието на МВР, заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Той не коментира твърденията на някои правителствени сайтове  метежът да е платен от друг човек,  – Васил Божков. А изпълнители да са неговите съмишленици от „Възраждане“, както вчера намекнаха от СДВР.

„Току-що уведомих шефа на СДВР, че възстановяваме палатковите лагери. Хора сега отиват да купуват палатки и тенти и връщаме всичко обратно“, похвали се Хаджигенов. „До края на деня палатковите лагери ще се върнат, започваме с този тук на пл. Независимост и всички останали лека полека ще ги върнем“, категоричен е той.

„Ще продължаваме до край, довечера в 20 ч. отново в триъгълника на властта, който снощи се превърна в срамния триъгълник на България.

Провокатори, спрейове, бити жени, младежите, които бяха арестувани, лъжите на полицаите, всичко това е лицето на Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, полиция и палки, ние имаме само гражданите и затова сме на този площад и няма да мръднем от тук докато не освободим България“, заяви Арман Бабикян.
Не искаме повече хората да бъдат лъгани, че виновните за положението в България сме ние.

Управляващите сами са си виновни!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *