четвъртък, май 02, 2024
Начало > България отблизо > Проф. Витанов с шокираща прогноза какво ще се случи след 3 дни с обезобразената Дебора и коя е крайната цел на войната

Проф. Витанов с шокираща прогноза какво ще се случи след 3 дни с обезобразената Дебора и коя е крайната цел на войната

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов и днес направи своя анализ за случващото се в българската политика, както и войната между Русия и Украйна.

„Българската политика.

 

Кукленото шоу.

Невежеството е сила!

Това, колко ориентацията на векторите на нашенските политици е далеч от ориентацията, осигуряваща функционирането на нормална държава, показва случая с нарязаното девойче в Стара Загора. Всичките – от доктора до съдията така си свършили работата, че младежът бил пуснат, а прокурорът май не обжалвал (колко весело нали?).

И тъй работата щяла да се потули, но се размирисала. И почна сценката на загрижеността. И се почна една активност, та пушек се вдига.

Пушекът трябва да прикрие грозната истина, че държавата е счупена и не може да предложи елементарна защита на гражданите си. А държавата е счупена, защото не могат да я поддържат в работещо състояние. Това е положението. Гледайте сценката и помнете, че след 3 дни суетнята ще спре и нещата ще си продължат по старому.

Гледахте лупингите покрай бюджета и особено покрай назначаването на шефа на здравната каса.. Ще има да гледате още много лупинги, особено като ръгнат да наближават изборите и да не забравяме, като почнат дебатите за промените в Конституцията.

Та, приятно гледане.

Да видим сега войната.

Войната е мир!

Тоест, за да не се забелязват проблемите в собствената ти страна, разпалвай войни в други страни. Тъй войната укрепва мира.

И както се сещате – щом е така, трябва да правим така, че войната да не свърша. Диалектика – колкото повече война на едно място, толкова повече мир на друго място.

Да видим сега какво става по фронтовете и сбъдват ли се прогнозите

И тъй – ден 80-ти от Големия юруш. Ден 18 от месец 3 на юруша. Нещата си се развиват според прогнозите. А ти са:

1. Очакванията за третият месец на юруша са системата „Таракан“ да продължава да гърми в плътните руски отбранителни линии, украинските загуби в Големия юрушв края на третия месец да достигнат 90 000 човека безвъзвратни загуби (убити и тежко ранени), 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини. Това ви беше прогнозирано поне месец преди началото на Големия юруш, нали така.

Чакаме преизпълнени по отношение на техниката и леко неизпълнение но отношение на загубите в пушечно месо.

Очакването беше, че до края на третия месец на юруша, украинската армия да предприеме действия да я пробие най-накрая. Има някакви опити да се оправдаят тези очаквания.

Резултатът е, че украинските загуби са огромни, а първата руска отбранителна линия още не е пробита. Наблюдаваме Големият напън да се отпуши Големият запек на Големият юруш. Между другото, запекът ви беше прогнозиран още преди да почне юрушът, нали така.

Руски загуби – три пъти по-малки в техника, до 5 пъти по-малки в жива сила. Я да го напиша с големи букви, че има някои дето така четат, че това го пропускат.

РУСКИ ЗАГУБИ – 3 ПЪТИ ПО-МАРКИ В ТЕХНИКА, ДО 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА.

2. Има ли промяна в ориентацията на векторите на тактиката на войната от двете страни. Няма. То това си е и прогнозата Значи – продължаваме да гледаме месомелачката.

Има интересни неща, които се случват около Купянск. Там украинците спешно трябва да вземат мерки, защото докато Сирски се мъчи да се върне Бахмут, конят може да отиде у ряката. Между другата бахмутската месомелачка заработи пак на пълни обороти.

Прогнозата беше, че чакаме юруш вълна на запорожския участък на фронта, нали така. Ето ви я юруш вълната на Запорожкия участък на фронта.

3. Прогнозата беше че след „метежа“ на Пригожин, руснаците ще започнат по-твърдо да водят военните действия. Ето ви я прогнозата реализирана – пристанища и летища се разрушават, след решението да се дадат касетни боеприпаси на украинската армия и руснаците извадиха техните.

Нищо чудно, че месомелачките вдигнаха оборотите. Кръвта ще има да се лее като река. След 11 август ще има нова прогноза за следващия период от развитието на войната.

Накрая за днес – пропагандата.

Големият юруш отива на провал. Загубите на украинската армия са гигантски. Това си беше и заложено в анализите – както моите, така и на сериозните американски аналитици (по едни и същи книжка сме учили занаята все пак).

Обаче юрушът няма да спира – целта е изтощаване на Русия, после ще видим – салфетка, тай-онуй, ще се оправим. Тиранозавърт ще се оправи де. Да видим какво става при основните пропагандни направления

1. Евентуален пробив на първата от трите отбранителни линии на руснаците. А, днес ще има пробив, а утре ще има пробив, а пробив все няма.

Пропагандна кауза пер дута – и след 80 дни първата отбранителна линия не е пробита. При това следва и да се мълчи, че втората отбранителна линия всъщност е основната такава.

2. Изтощаване на Русия. Това е крайната цел на войната. Изтощаването не върви на добре, руската икономика не е на колене. Санкциите премахнаха конкуренцията за руските фирми и сега те растат с бесни темпове.

Повтаря се историята с блокадата на Англия от Наполеон. Това даже се отразява благоприятно на английската икономика. Що? Ами международната конкуренция изчезва и собствените фирми заемат пазарите, увеличавайки продукцията.

3. Че от Украйна ще остане нещо – сценарият „Салфетка“. За този сценарий още се говори малко, не е заповядано да се сложи на масата и да се представи като крупна пропагандна победа, че от Украйна е останало нещо.

Отдавна съм ви прогнозирал, че от Украйна ще бъдат откъснати територии, но и ще остане нещо. Нещо, което да плаща дълговете, с които в момента Украйна се набълбуква. Така, единият тиранозавър ще си хапне територия, а другият ще има три синджира роби, които да му работят.

За бауцащите – какво? Как какво – облайват те и се надяват някой да ги пусне до трапезата след войната. Ами, ами, ще ви накарат помощи и пари да пращате, че да има с какво останалото от Украйна парче да си плаща за услугите на американските фирми.

Тоз филм го гледахте в Ирак, сега ще ви го прожектират пак. Ще плащат нашите облайващи юнаци, къде ще отидат. Векторите им са наведени така, че орат земята.

И да знаете – свободата е робство и трябва да се отмени. Не може тия с наведените вектори да орат земята, а други като Витанов да са изправени. Какво е това. Къде са юрдечетата, че да почнат да викат (цитирам)

…..Предател! Мислопрестъпник! Евразийски шпионин! Ще те застрелям, ще те изпаря, ще те изпратя в солните мини!….

А откъде ли е цитатът?

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 372 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 475 дни. 15 месеца са 455 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *