Проф. Иво Петров разтърсващо: България участва в експеримент, който я убива!

България отблизо

Обществото ни се превръща в опитно зайче от негативната страна. … България по един болезнен за нас път участва в един експеримент, в който е контролна група – групата на неваксинираните.

Това каза пред БНР кардиологът проф. Иво Петров, медицински директор на „Аджибадем Сити Клиник“, член на Експертния съвет по кардиология към министерството на здравеопазването.

Страната ни ще влезе в научните публикации с негативен отзвук. Има множество проучвания в историята на медицината, които са прекратени преждевременно, защото са толкова категорични данните, че не е  етично да се продължава с експеримента. Призовавам всички, моля ви, нека да излезем от този експеримент!

Ясно е, че ще продължим да загиваме и това е абсолютно абсурдно, при положение, че имаме всички ваксини, които са доказали при повече от милиард и половина души – с две дози, че има огромна разлика в протичането на заболяването – десетократно в полза на ваксинираните. Вече не е време да се обвиняваме.

Трябва да се действа, нацията губи хора! С Covid-19 сме в демографска катастрофа. Това е абсолютно безотговорно!“.

Отдавна сме прехвърлили прага на търпимост към безхаберието и изкривяването на научните данни„, смята той.

Претоварването на здравната система е пагубно не само за пациентите с Covid-19, но и за останалите, които не могат да получат необходимата помощ заради натовареността на медиците.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *