Проф. Константинов избухна: Трябва да има правителство, България влиза във война с Русия!

България отблизо

В момента над Черноморието надвисва война. България ще бъде пряк участник. България влиза във война с Русия. България е член на НАТО и е там, където се намира войната. В такава ситуация е престъпление да нямаме правителство.

 

Това каза в предаването „Денят на живо“ по Нова Нюз председателят на борда на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов.

Нека да има правителство. Тяснопартийните въпроси и интереси нямат значение. Всички трябва да бъдем единни и да посрещнем предизвикателството, което ни очаква.

Премиер трябва да бъде човек, който е приет от обществото и от политическата класа, и който да преведе страната през бурята, през която трябва да преминем.

Проф. Константинов коментира и отминалите избори. На тези избори работата по обработката на резултатите беше четири пъти повече отколкото на предишните парламентарни избори през 2017 г. С второто вкарване и с грешките работихме с 13 млн. числа, а на предишните избори – с 3 млн. числа, каза той.

Имаме уникална система за обработка на информацията, по света няма такава система. Всеки, който твърди, че „Информационно обслужване“ манипулира резултатите или е лъжец, или не разбира нищо. Може и да е комбинация от двете, заяви проф. Константинов.

В България действа т.нар. двойна пропорционална система, като веднъж разпределението е на национално ново. В момента тежестта на един мандат, „цената“ му е около 11 000 гласа, обясни той.

По думите му задължително трябва да се въведе активна регистрация. Политиците периодично се сещат за това и после го забравят. Гарантирам, че и сега ще го забравят до следващите избори, посочи проф. Михаил Константинов.

Tagged

2 thoughts on “Проф. Константинов избухна: Трябва да има правителство, България влиза във война с Русия!

  1. Този Мишо да не говори глупости, война! Борисов – ГЕРБ и с война ще ни плашат, само да са на власт за да запазят милионите си!

  2. Само това остава- да ни вкарате във война с Русия !? Май напълно сте загубили ум и разум !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *