Психологът Росен Йорданов: Президентът кара българите да се чувстват нещастни и им внушава мрачен песимизъм!

България отблизо
Президентът Румен Радев упорито се опитва да накара българите да се чувстват нещастни. Може би това е концепция, която са му задали хората, които стоят “зад сцената“, но при всички положения президентът пренася една траурност.

Това каза пред bTV криминалният психолог Росен Йорданов, който стана част от новата формация на напуснали ГЕРБ Цветан Цветанов. Той коментира новогодишните послания на някои от управляващите.

 

„Тази особа има особено важна роля да прави това, което е български принос. Вижте, политиците по света се опитват да провокират две неща у хората – едното е страхове и недоволства, а другото е надежда.“, допълни той, по повод новогодишното слово на президента.

 

,,При новогодишното обръщение на Корнелия Нинова имаше опит за усмивка, за разлика от президента. Това, което мен ме озадачи, бе интериорът, сякаш се намираше в някакъв задграничен координационен център. Видях една Нинова, която навръх Нова година отново се намира в делова обстановка“, коментира Йорданов.

 

,,При Цвета Караянчева се говореше за оптимизъм, но къде беше усмивката? Не знам докога ще продължава тази безумна традиция на българските държавници да ни говорят с този тон, все едно обявяваме война на някого. Уж трябва да говорим за празник, а с този тон… това е контрапродуктивно. Тук се говори за позитивизъм, който не видяхме“, констатира експертът.

 

В заключение психологът посочи, че хората са най-щастливи, когато се занимават с нещо, заради което не мислят за нищо друго.

Браво! Гений!

Хората били щастливи, когато имали с какво да се занимават.

Страшно откритие, страшно нещо!

Всички политици се изказали за новата година песимистично, на един му липсвала усмивка, на друг му била неподходяща обстановката, а президентът направо говорел като в траурна агенция.

Това ли са новите опорни точки на Цветанов?

Да не би да се е прицелил в най-високия пост в държавата?

Колкото до президента – той казва истината, драги г-н психолог!

Кому е нужна фалшива оптимистична реч, когато наоколо нищо не е розово?

Истината боли!

Народът също го боли.

Но не от речта на президента, а от глупавите ви разсъждения и безкрайно антисоциалното ви управление, която направи българите черни песимисти.

И ако изслушахте внимателно речта, той каза, че трябва да вървим напред.

Тоест да се противопоставим на вас!

Това ли ви изплаши?

Има защо!

Tagged

1 thought on “Психологът Росен Йорданов: Президентът кара българите да се чувстват нещастни и им внушава мрачен песимизъм!

  1. Не ми трябва някой да ми казва или внушава песимизъм – като отворя хладилника,погледна сметките и всякакъв оптимизъм ми се изпарява,а занимания за отклоняване на вниманието може да има здрав човек с решени финансови и битови проблеми с постоянна работа и жилище…Та този психолог да не търси усмивки,интериор и възторжени слова,а да каже като психолог как човек с 200-300 пенсия или с 600 -заплата може да гледа оптимистично на днешния и утрешния ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *