Радостин Василев предрече импийчмънт на „шарлатанина“ Радев, заради проруски интереси

България отблизо
Оказва се, че най-големият шарлатанин е президента Румен Радев. не изключвам възможността един от съветниците в кабинета му да е в следващия в списъка ”Магнитски”.

Все по-обозрима е процедурата за импийчмънт на президента, тъй като той става все по-опасен за геополитическото положение на България, заплаха е за държавната ни сигурност заради проруските си интереси.

 

Това заяви в студиото на „Честно казано“  адвокатът и политик от “Продължаваме промяната” Радостин Василев, който преди няколко месеца беше от партията на Слави Трифонов.

 

Според последното проучване на „Тренд“  пет политически сили със сигурност ще влязат в парламента.

 

Според Василев реалните резултати за предстоящите избори ще са малко по-различни и ПП и ДБ ще водят с няколко процента, щом социологическите агенции дават подобни резултати и това се е потвърдило и след последните избори, когато се е получило същото разминаване. Според него списъкът „Магнитски“ също ще окаже влияние:

 

“ Видяхме през годините, че каквито и корупционни схеми да излизаха наяве не се променяха електоралните нагласи на избирателите на ГЕРБ. Има огромни зависимости, хора, които все още вярват на Борисов, но вторият списък „Магнитски“ ще повлияе. Това е репутационен удар за ГЕРБ и Дончев днес си го призна“, подчерта Василев.

 

„Не знам дали преди изборите ще излезе още един списък „Магнитски“, но очаквам  в този списък  да има и лидер на политическа партия.“, допълни той.

 

„Корупционният модел през годините и липсата на адекватни политики доведоха до общ нихилизъм.  Точно срещу това ще се бори обединението на ПП и ДБ“.

 

„Силно се надявам, че „Продължаваме промяната“ няма да повторят модела на ИТН. Работи много силна пропаганда, медии работят денонощно за измисляне на гадости, глупости за Джемкорп и т.н. Аз лично бях жестоко атакуван още от момента на напускането ми от ИТН, казвайки истината, но не оставях нито една обида или критика срещу себе си, а отговарях с документи и доказателства на всички лъжи. Надявам се да съм ги научил и в ПП да отговарят по този начин на нападките. Медйино разкриваме „борисовките“ лъжи на ГЕРБ, както ние ги наричаме“.

 

„Абсолютно наложителна е оставката на Иван Гешев. Няма нито една друга държава, която след свидетелски показания за корупция на много високи размери, да не е предприела необходимите действия“, подчерта Радостин Василев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *