Разкриха „заплатите“ на протестиращите! Няма да повярвате каква е сумата!

България отблизо

Велислав Минеков неочаквано призна, че именно той и поддръжниците му от „Отровното трио“ са ангажирани с това да „осигурят“ хора на протестите и блокадите, парализирали София. Това самопризнание Минеков направи в пет часа тази сутрин. 

Разцепление сред протестиращите! „Отровното трио“ се отрече от „Боец“ „Часът е пет. Сабахлен. След малко ще се съмне. И получавам обвинение защо не съм осигурил хора на трите поста. Да бих бил слънце, да огрея цялата земя …“, написа той в личния си фейсбук профил, търсейки съжаление от хората.

Преди време и друг от тарторите на „Отровното трио“ – Николай Хаджигенов, призна, че няма хора, които да поддържат палатковите им блокади и го удари на молби само и само някой да иде да пази барикадите им. Самият Минеков не само, че призна, че трябва да дири хора, за да не пропаднат протестите им, но и заговори за заплащане от страна на избягалия в чужбина подсъдим бизнесмен Васил Божков. „Всеки задаващ въпрос утре защо се прозявам, ще получи от Черепа 2.60лв без ДДС!“, написа още Минеков.

Тези думи мигом бяха подхванати от герберските сайтове и те наддадоха бурен рев. „Хванахме ги! Жалки са! Продават се за жълти стотинки!“, „Простестърите я окъсаха, нямат пари!“ и прочие заглавия цъфнаха на челно място.

Явно някои изобщо не разбират от ирония. От шега. От закачливо подмятане към управниците и медиите?

Да стоиш по цели нощи на барикадите за 2,60 лв. е смешно.

Толкова ли не стана ясно на управляващите, че народът протестира безплатно?

И ще продължи, докато мафията си отиде!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *