Родна актриса притеснена, че Радев се събличал гол до кръста като Путин

България отблизо
Притеснително е, че днес се спори дали президентът Румен Радев или премиерът Димитър Главчев да отиде на срещата на НАТО във Вашингтон, след като не се знае още каква точно е позицията на България. Това трябва да е дебатът. Това коментира комикът Оля Малинова пред Нова тв.

Аз се притеснявам от присъствието на президента там. Защото той против Украйна, проруски са му настроенията, съблича се гол до кръста като Путин. И заради тези неща аз очаквам да има изказвания, от които мен лично да ме е срам от чуждо име, че ще се изложим пред чужденците. Но в края на деня това е част от процеса, посочи тя.

 

На мен ми е интересно защо за пореден ден наблюдаваме как Бойко Борисов се опитва да се дистанцира от Делян Пеевски и заема коренно различно мнение, защото ГЕРБ са евроатлантици, а подкрепят отиването на президента на срещата на НАТО, а той е всичко друго, но не и евроатлантик и според мен това е просто заявка, че ГЕРБ искат да се разграничат в позицията си от ДПС и Делян Пеевски, коментира тя.

Tagged

2 thoughts on “Родна актриса притеснена, че Радев се събличал гол до кръста като Путин

  1. Според тази умнокрасива актриса е трябвало да не се съблича и да навлече водолазния екип върху костюма.

    1. Впечатлена от тялото на президента,тази жена не може да повярва,че не се е съблякъл гол!Така би получила материал за дълги еротични сънища и безкрайни мечти….!Всичко друго за ЕП,евро ценности и прочие,са само прах в очите!Такъв мъж да те из…ка си е гоооооляма мечта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *