събота, април 27, 2024
Начало > България отблизо > Анализатор: Тагарев и другите евроатлантици да отидат в Украйна да ни защитят от Путин иначе няма кой да им вярва

Анализатор: Тагарев и другите евроатлантици да отидат в Украйна да ни защитят от Путин иначе няма кой да им вярва

България отблизо

Тагарев вчера пак се е клел във вярност на Украйна пред посланика и в София Олесия Илашчук. Това написа във Фейсбук анализаторът Страхил Ангелов.

 

Ето публикацията му без редакторска намеса:

„Тагарев вчера пак се е клел във вярност на Украйна пред посланика и в София Олесия Илашчук. Заемащият поста министър на отбраната на България, по време на регулярната седмична спявка с бившата сексоложка, която Зеленски изпрати у нас да го представлява, за пореден път е обещал, че Родината ни ще даде всичко, до последния патрон.

С две думи складовете на българската армия ще бъдат старателно пометени и почистени, за да се освободи място за продукцията на американския военно-промишлен комплекс, която ще се предплаща щедро с пари, които България взима назаем от световните лихвари, които също така щедро финансират и респективно притежават компаниите производителки на оръжия, боеприпаси и въобще военно оборудване и техника.

Липсата на подкрепа за родната индустрия и разпадащата се критична инфраструктура в държавата ни не тревожи украинеца Тагарев и тези, които го избраха на поста министър на отбраната.

Важното е да се обслужи англосаксонския финансов елит за сметка на пълния разпад на България и превръщането и в нетен донор. С две думи колония лишена от суверенитет, която се явява просто придатък на олигархичните кръгове зад семейство Байдън, които мнозина зад океана с право наричат „дълбока държава“.

И след като Тагарев толкова много държи да налива публичен ресурс и да помага до смърт на любимата му Родина Украйна, сега е точното време да се докаже като отиде и лично се влее в редиците на украинската армия.

Разпадащият се украински фронт, за който Тагарев и кликата завладяла България твърдят, че ни брани от Русия и нейните имперски амбиции, има остра нужда от „свежи попълнения“!

В този ред на мисли е напълно естествено и в реда на нещата, лично Тагарев да отпътува с последната порция „дарения“, които прави от наше име на Зеленски и да легне в окопите, да прикрие майка България или по-скоро майка Украйна с гърдите си!

И там докато около него свистят снаряди и осколкои ще може пречистен да напише новите учебници по история и както обеща преди седмици в САЩ, които вече не са „съединени“, а просто американски щати, но това е друга тема, и така да ликвидира всеки спомен за Русия и благодарност към нея.

Нали това беше клетвата, която този тип положи, пред някакво атлантическо НПО, след като никой друг не му обърна внимание докато се луташе по кафенета и ресторанти във Вашингтон наскоро и тази му екскурзия тук бе представена като „стратегическо посещение“?

Както е казал Айнщайн “Личният пример не е просто най-важното средство, с което можем да влияем на другите. Той е единственото средство.”

Всичко останало е демагогия, която вече не импонира на никого. Не отидат ли там, на първа линия, да ни защитят от Путин няма кой да повярва в искреността на евроатлантизма им!“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *