Румен Петков: Борисов нямаше достойнството да обяви нелепите мерки и се скри. Има ли връзка Цветелина Бориславова? Вижте сами!

България отблизо
Бойко Борисов нямаше достойнството да излезе лично и да обяви нелепите мерки, които предложи временният министър на здравеопазването, по същество едно толкова нелепо присъствие в министерството, което никога не е било и се надявам никога да не бъде.
Защо нелепи мерки? Частни партита за до 15 човека може, но университетите ще ги затвори. Това коментира лидерът на ПП АБВ Румен Петков за новите противоепидемични мерки

„Тези хора така и не разбраха, че затвориха училищата и университетите преди да затворят моловете и кръчмите, които всъщност не са и съвсем затворени, защото в едните ще работят хранителните магазини и вероятно не само, а в другите ще могат да се правят частни партита, защото Борисов не може да върне рушветите, които е взел от кръчмарите и кафеджиите, които по същество са трудови хора, и за които трябва да се направи нещо. Отново няма никакъв знак за хората, които са самонаети и трябва да си плащат осигуровките“, допълни той.

Сега пък се канят да отворят зимните курорти.

ЕС препоръча да не се отварят, но в нашите големи интереси имат олигарси и най-вече Цветелина Бориславова.

Има ли човек, който да не знае коя е тя и чии интереси обслужва.

Ето затова Борисов се крие от народа.

Даже с джипката не излиза.

Тогава сещате ли се какво става с държавата и на каква цена?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *