Руски дронове „Ланцет“ унищожават украинските укрепления и бойни машини! Видео

Свят

От началото на годината руските войски на фронтовата линия са увеличили многократно броя на безпилотните оръжия – безпилотните самолети „Ланцет“, както и други дронове. 

Целите се проследяват със средствата за разузнаване, след което данните се предават вече за удар с дронове камикадзе „Ланцет“ и дронове, снабдени с оръжия за многократно поразяване. Под ударите на дроновете попадат бронирани машини, артилерийски средства, масивни укрепления, системи за противовъздушна отбрана на противника както на стационарни паркинги на фронтовата територия, така и директно на позиции, пишат чуждестранните агенции.

Мрежата има още едно доказателство за ефективността специално на „Ланцет“. Тези боеприпаси са попаднали в украинска реактивна система за залпов огън/РСЗО/, след като тя е била напълно оборудвана с боеприпаси.

Представените кадри показват, че след като „Ланцет“ попадне в целта, следва първоначална експлозия със сравнително малка мощност, след това серия от детонации и в резултат на това РСЗО на противника буквално е разкъсана от мощна експлозия на крайната детонация.

В момента на взрива в близост до РСЗО „Ураган“ е имало бронирани машини и здрави укрепления. В резултат на първата експлозия бронираните машини са унищожени.

А след това мощната детонация унищожава и самите укрепления, които са се намирали до ракетната установка.

Ето видеото

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *