Свиреп анализ: Георги Марков разкри кой ще победи тази година в Европа

Свят

След пет месеца са евроизборите.

На 10 юни 2024 г., Европа ще се събуди с победа на Орбанистите.

ЕНП и ПЕС ще слязат под 150 евродепутати.

 

Ето моята прогноза:

1. Германия още след седмица ще бъде разтърсена от невиждана стачка в железопътния и въздушен транспорт.

Хиляди трактори ще окупират Берлин с искане за оставката на Шолц. По-добре трактори вместо танкове, казват фермерите, които настояват да има предсрочни избори.

Меркел започна Германия с нейното „Елате, ще се справим“, а Шолц ще я довърши. Те наистина дойдоха, ама справяне няма. Мигрантите не подлежат на интеграция. Показа го и новогодишната нощ в Берлин, която беше като онази в Кьолн през 2016 г. В Берлин мигранти нападнаха с бутилки, ракети и “Молотов“ полицията. Ужасни безредици. Берлин беше потрошен, направо гражданска война.

Германското икономическо чудо приключи с приключване на евтиното руско гориво. Гръмнаха северната тръба на безропотната Германия на Шолц и Бербок. Чак “Шпигел“ се възмути.

Алтернатива за Германия е вече твърдо втора политическа сила с 23% и диша във врата на коалицията ХДС/ХСС. В бившето ГДР вече пък е най-силната партия.

 

Не можаха да смачкат Алтернативата и тя ще се бори за първо място далеч пред Шолц, който е с 14% и Зелените със смешните 11%. Да не забравяме, че либералните медии и социолози й свалят още поне 5-6%. Алтернативата е способна да вкара 30 евродепутати. Времето работи за нея. Да не говорим, че Сара Вагенкнехт, може да хвърли истинска бомба.

2. Франция очаква убедителна победа на Льо Пен над Макрон с 30 на 18%, а страната е втора по брой на евродепутати след Германия.

Славните някога Републиканци от ЕНП на Ширак са се свлекли на 8% и могат да бъдат бити дори от формацията на Земур с листа, водена от чаровната Марион Марешал.

Победата на Льо Пен е резонна, след като миграцията на ножа обезглави учители, свещеници, полицаи, изнасилени бяха малолетни. Мароканците спретнаха истинска гражданска война барабар с други мигранти в Париж, Марсилия, Монпелие, където изгориха френското знаме.

Френските и германските санкции срещу Русия, вместо руснаците удариха, френските и немските граждани.

 

3. Италия също е пред победа на Мелони, а Салвини е с двуцифрен резултат. Лично аз очаквам добър резултат и от „Пет звезди“, начело с опитен политик като проф. Конте на базата на повика за мир в Украйна.

След смъртта на легендата Берлускони, Форцата, водена от симпатягата Таяни, няма да мине 10%. Социалистите пък отдавна ги разцепи Ренци и не е ясно кой с кого е вляво.

 

4. В Австрия, наред с евровота, ще има и парламентарни избори. Новият канцлер ще се казва Херберт Кикл – лидер на Партията на свободата.

„Ще се възстанови ли Австро-Унгария“, се питат в „Политико“. Монархия няма да има, но политически съюз на Австрия, Унгария, Словакия, а и Сърбия, ще има. След победата на Янша в Словения и Бабиш в Чехия ще си има неформален Централноевропейски съюз срещу ислямизацията и афиканизацията на Европа, както и за мир в Украйна.

 

5. Прочее, победители на евроизборите в Чехия, Словакия и Словения ще са Бабиш, Фицо и Янша.

 

6. Кротката и социална Швеция на АББА отдавна е времеубежище на кръв посред бял ден от гангстерски войни на мигрантски банди. Там след 20 часа вечерта няма излизане. Който се е прибрал – прибрал.

Дотук докара шведите левият неолиберал Стефан Льовен след 10 години управление. За награда го сложиха шеф на ПЕС. Сорос ги решава тези работи. Затова победител на изборите в Швеция ще е партията Шведски демократи. Във Финландия ще ги последва партията Финландци.

 

7. В Холандия победител отново ще е Вилдерс. В Белгия се очертава победа на десния Том Ван Грийкен и Фламандски интерес. Това може да роди и нова държава – Фландрия.

8. В Полша Качински ще бие сбирщината коалиция на Сорос начело с Туск. Право и справедливост наскоро победи с 35 на 30% Платформата на брюкселския поляк, но той, макар и победен, стана премиер. И взе да уволнява шефовете на държавните медии. Полша е пред гражданска война. В сградата на телевизията има батални сцени.

 

Туск ще свърши зле. Срещу него е най-силната партия, католическата църква и президентът Дуда, който като нищо ще разпусне парламента заради погазване на Конституцията и вече наложи вето за бюджета.

 

9. В Испания Педро Санчес загуби изборите, но подобно на Химика и Туск чрез подмяна на вота стана премиер в коалиция с каталунските сепаратисти, които пощади с амнистия. Народната партия е фаворит за победа на 9 юни. Но очаквам и отличен резултат на партия VOX на Сантяго Абаскал, която ще в в тройката.

10. В Унгария Орбан спечели 13 от 21 мандата на последните евроизбори. Сега може и да направи 14.

По-важното е, че на практика Орбан показа успешна консервативна политика. Държавата му е най-сигурна за живеене в Европа, християнските ценности са конституционно уредени, подпомагането на младите семейства е без аналог в Европа. Затова спечели четири избори с две трети мнозинство, а през 2022 г. и с космическите над 3 милиона избиратели при 73% активност въпреки Обединението от Сорос на всички партии срещу него.

Затова любимецът на Хелмут Кол участва в кампанията на Льо Пен, а в Рим на конгреса на Италианско Братство, цялата зала начело с Мелони, пя при неговата поява славната Италианска песен от 1956 г. “Аванти рагаци ди Буда, Аванти рагаци ди Пеща“.

 

В днешните времена Будапеща стана столица на световния консерватизъм. Тук два пъти подред направиха форума СРАС на американските републиканци. Често може да се видят бъдещите премиери на Холандия – Вилдерс, на Австрия – Кикл, на Белгия – Грийкен, на Чехия – Бабиш, на Словения – Янша, както и млади консерватори като Дъглас Мъри, Марион Марешал, Жордан Бардела, Андре Вентура, Сантяго Абаскал, както и десни ветерани като легендата Вацлав Клаус, Никола Саркози, Пиер Земур.

Тръмп рече: “Викторе, ти си страхотен!“. И е прав, защото Орбан беше Тръмп преди Тръмп да бъде Тръмп и защото изгони от Унгария и съветските танкове, и Джордж Сорос.

Сагата за Шенген с Австрия ще продължи, защото ни пуснаха САМО по въздух, след като управлението ни е въздух под налягане. Всички след Бойко разградиха държавата. Мигранти се трепеха по пътищата, малолетни се задушиха, убиха се полицаи, стотици са арестуваните български трафиканти на мигранти.

 

Меркел ги покани мигрантите, не България, че да прислоняваме когото и да е било. През 2015 г. най-много й пригласяше тогавашният канцлер на Австрия – Файман. Той пък нарече Орбан фашист, а Сорос го скри в ООН, след като австрийците му забиха шут на изборите. Не е лошо да припомним този факт на бъдещия австрийски канцлер Кикл, който е най-близкият приятел на Орбан, който е европредседател от 1 юли.

Ние ги каним, а вие ги спирайте. Пък нашето МВР вместо да ги спира арестува Бойко!

 

Путин печели на военния терен, ама загубил България в Шенген, защото ни пуснаха по въздух и вода, викат соросоидите… Жив да го оплачеш Путин!

Прочее, измежду тези от Афганистан, дето ще ни връщат, ще има ли обучени терористи от отряда “313“, заловени по балканския маршрут в Сърбия и Унгария?

 

И накрая нещо от Доналд Тръмп за Нова година, цитиран от „Нюзуик“: “Поздрав за престъпника Джо Байдън и неговата група от радикални леви негодници и главорези в техния безкраен опит да унищожат нашата нация“.

Източник Епицентър

Източник: PIK.bg със съгласието на автора

Tagged

1 thought on “Свиреп анализ: Георги Марков разкри кой ще победи тази година в Европа

  1. СТРАХОТНА ПУБЛИКАЦИЯ на фашиста Георги Марков …………..как так а този син ФАШИСТ пише така щото всеки би го оприличил като КОМУНИСТ…………ДАааааа даже нищо лошо за Путин не казва ! С какво бебето Георги Марков с буржоазен произход ……/ сам го каза по телевизиите , в зората на демокрацията /….. отгледан в дрехи от коприна и ританки от чист египетски памук в ЖАБО около гушката и коремчето иииии цветя и рози ….хранен със сребърна лъжичка …..КАК ТАКА се преформатира и говори неща които са в обектива на РЕАЛИЗМА и ИСТИНАТА ………..не го обичам , ….прилича ми на фурнаджийска лопата ………..но в този момент ….с тази публикация Георги Марков е на висота ……………… УТРЕШНИЯ ден какво обаче ще каже ….само той е господ знаят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *