Скандално и шокиращо: Борисов с ОГРОМЕН гаф за срещата в Москва! Ето кой разкри ИСТИНАТА!

България отблизо

В петък външният министър Екатерина Захариева обяви на всеослушание в ефира на БНТ, че срещата на премиера Борисов с руския президент Владимир Путин е била планирана от преди два месеца.

Това нейно изказване първо, беше много закъсняло, и второ, не беше много умно. Защото бе озвучено едва в петъка, след посещението на Румен Радев при руския президент Владимир Путин.

Припомняме, че президентът Радев бе в Москва на 21 и 22 май / понеделник и вторник /. А въпросното изявление на Екатерина Захариева се появи на бял свят, чак на 25 май / петък /.

Самата среща на Румен Радев с Владимир Путин дойде някак бързо и неочаквано. И целокупният български народ изобщо не подозираше, че тя не е била предварително планирана.

Предварително планираната среща, по думите на Екатерина Захариева, е била срещата на Борисов с руския президент. Не за друго, а защото Борисов е начело на изпълнителната власт. И само той може да сключва договори.

А грозното и скандалното е, че за посещението на Борисов при руския лидер, не е знаел никой. Нито президентът Румен Радев. Нито българският народ. Знаели са само няколко от пуделите на Борисов. Като Екатерина Захариева, например.

С други думи Борисовото посещение се е пазело в дълбока тайна от… Румен Радев. И то не за друго, а за да дойде като гръм от ясно небе върху главата на  президента.

А Борисов да покаже на целокупния български народ, че от Радев нищо не зависи. Че Радев нищо не управлява. И че държавата се крепи само на усилията Борисови. Че именно той, Борисов, управлява държавата. А не Румен Радев.

Грозна картинка. Но напълно  в стила на Борисов. Защото всеки знае: егото на Вожда е толкова надуто, че той не може да понесе някой друг да управлява заедно с него. Не дай си Боже, този някой, в случая Румен Радев, да е на по-висока позиция от Борисовата. А длъжността „президент“ е по-висока позиция от длъжността „премиер“. Защото държавният глава стои по-високо в йерархията от премиера.

Но не щеш ли, руският президент Владимир Путин е бил детайлно запознат с тези Борисови „потайности“. И след като чул, че Борисов крие от Радев посещението си в Москва, веднага наредил на своите служители в Кремъл да проучат точно каква е истината.

Резултатът го знаем всички. По заповед на Владимир Путин, Кремъл в спешен порядък уреди среща с президента Радев, ПРЕДИ посещението на Борисов в Москва. И направи така, че Румен Радев да обере лаврите. А Борисов да остане като в небрано лозе.

Защото именно руският президент, още в началото на разговора си с Румен Радев, „случайно“ разкри, че Москва очаква посещение и от премиера Борисов. С когото също ще бъдат дискутирани, вече поставените на срещата между двамата президенти, теми.

По този начин Владимир Путин отново сложи Борисов на мястото му. И показа, че опитите му да се изкара най-великия управленец в България са жалки и недостойни.

С тази постъпка Владимир Путин показа още, че той държи на България. Иначе нямаше да си прави труда да разобличава Борисов. И иска на двете най-високи длъжности – президент и премиер – да има честни, открити и достойни хора, които защитават интересите на народа и на страната си. Като президента Румен Радев.

Затова неведнъж сме казвали, че ако България излезе от ЕС  и НАТО, и се присъедини към Евразийския съюз и напълно възстанови братските взаимоотношения с Русия, държавата ни няма да се управлява от мутри, чалгаджии и други тям подобни.

Ще има ред. Ще има бързо развитие на икономиката. Ще има просперитет за българския народ. И за България.

Нужно е само едно малко нещо. Да усилваме постоянно натиска върху депутати, министри и премиери. За да организират референдум за излизане от ЕС и НАТО.

И огромното мнозинство от  българския народ да гласува. Не да ходи за гъби, а после да се оплаква от лошия живот.

И ако гласуваме всички, няма да има изборни манипулации. И ще свалим Борисов и ГЕРБ. Защото волята на народа не може да бъде скрита.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Скандално и шокиращо: Борисов с ОГРОМЕН гаф за срещата в Москва! Ето кой разкри ИСТИНАТА!

    1. Той никога не МОЖЕ ДА БЪДИ това което е ??? А КАМО ЛИ ПУТИН ???

      Той никога не може да бъде „ПУТИН „

  1. От 1992 карам в Русия. Това е една каца без дъно. Каквото българско да закараме още по пътя беше продадено. Бедата тръгна от София/този град никога не съм го споменавал с главна буква/ .Народа произвеждаше,а Русия купуваше и парите се връщаха без комисионна. За белите „якички“ нямаше нищо. Затриха леката промишленост,фармацевтиката,земеделието/кажете ми кой ще ви даде за домати,краставици,дини и ябълки # нефт,газ,стомана,трактори,комбайни и още много/. Сега без комисионна не може. Русия строи на Унгария АЕЦ за 10 милиарда евро със собствени средства,а нашите търсят някой за 16милиарда. Тия 6 милиарда евро в коя ли банка ще потънат? НЯМАМ НЕРВИ !!!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ЗАБРАНА НА ПАРТИОТЕ ЗА 5 ГОДИНИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *