Скандал в Черна гора: Президентът Радев напусна залата…

България отблизо

Черногорският премиер Милойко Спаич не се появи на среща с българския президент Румен Радев в Подгорица, съобщи черногорското издание „Виести“.

Водената от Радев делегация е напуснала сградата след четири минути чакане.

Официалното посещение на държавния глава вчера започна с тържествена церемония пред президентския дворец „Плави дворац“. Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати от президента Яков Милатович.

„С посолството на България беше договорено срещата да се проведе в приемната в сградата на правителството от 17:00 ч., тъй като премиерът Милойко Спаич имаше голямо желание да се срещне с президента Радев, въпреки натоварения дневен ред.

По-ранната среща на премиера с голяма туристическа компания продължи три минути повече от предвиденото, а делегацията на президента на България Румен Радев напусна сградата на правителството след четири минути чакане“, съобщиха от черногорското правителство пред медията.

Срещата е трябвало да се проведе в същата приемна зала, където са проведени разговорите с представители на компанията. Причината за забавянето е, че „помещението трябвало да се подготви за следващата среща“.

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *