Скот Ритър разкри как и кога ще приключи конфликтът в Украйна! Няма да повярвате

Свят

Украинският конфликт ще приключи с безусловната капитулация на Киев, заяви бившият офицер от морската пехота на САЩ Скот Ритър в интервю за Дани Хайфонг. Според него тази капитулация ще настъпи след отстраняването на Зеленски от власт, тъй като той се е превърнал в пречка за прекратяването на конфликта.

Скот Ритър: Няма да има замразен конфликт. Лавров и Путин дадоха ясно да се разбере.

И няма да има регулиране чрез преговори. Това също е разбираемо.

Ще има безусловна капитулация. А тази безусловна капитулация ще настъпи, когато Зеленски бъде отстранен от власт, тъй като той е пречка за прекратяването на конфликта. Той вече не е част от решението, той просто е проблемът.

Как ще бъде отстранен, предстои да видим. За доброто на жена му и децата му бих искал той да си подаде оставката и да избяга от страната. Ако се опита да остане на власт твърде дълго, мисля, че може да си навлече яростта на украинските офицери — те се чувстват предадени от неговата некомпетентност — особено когато стане ясно колко е корумпиран той и колко корумпирано е правителството му.

Много граждани знаят за това, а това предизвиква нарастващо недоволство. Има хора, на които заради тази корупция не се изплащат пенсии и не получават необходимото медицинско обслужване.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *