Соломон Паси получил знак от небето! Вижте какво иска! Намесен е и папата!

България отблизо
Не смятам, че е случайно, че през 2002 година, малко след визитата на папата у нас, получаваме дата за членството ни в ЕС, каза Соломон Паси.
Папата направи чудеса и неслучайно беше канонизиран за светец. Имаше натрупване на добре свършени работи, волята на нацията беше мобилизирана в една посока и в конкретни цели, каза още той.

Когато папата си тръгваше направих заявка, че България трябва да има кардинал. След това съм имал среща и с Бенедикт. Смятам, че сега трябва да подновим искането си пред папа Франциск. Трябва да поискане от папата да бъде посредник между нас и Тръмп за Парижкото споразумение за климата. САЩ са много добре функционираща демокрация.

 

Може да поискаме и неговата благородна намеса в конфликта между Запада и Русия по повод Украйна. Мотото на визитата на Франциск е „Мир на Земята“ , коментира още Соломон Паси.

А ние имаме няколко въпроса.

Основната религия в България не е ли православното християнство? А православен кардинал във Ватикана е пълен абсурд. Имаме католици в България, но те са под 1 процент от населението. Тях ли ще представя този кардинал, или цялата държава?

Или щом сме в ЕС, трябва да си сменим и религията и набързо да построим вместо църкви – катедрали?

Паси се заиграва с нещо доста мило за народа. Вярата му.

Може би иска тотално да ни откъсне от Русия, с която ни сближава православието.

Наскоро той призова за повече натовски бази у нас, за да се браним от Русия.

А сега пък се захвана за вярата.

Трябва ли ни кардинал и натовски бази?

Или Паси просто е забравил къде живее?

Tagged

1 thought on “Соломон Паси получил знак от небето! Вижте какво иска! Намесен е и папата!

  1. Абе на тоя няма ли кой да му резне зелката. Егати продажното еврейско копеле. Не стига че ни натика в НАТО без да е питал хората ами и натовски бази иска, ядрено оръжие(американско), а сега и кардинал да сме имали. А ходжа не щеш ли бе продажнико. Смърт за такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *