Спас Гърневски нагло: Нинова да не говори много, тя също се е срещала с Решетников!

България отблизо

„Бих призовал г-жа Нинова да запази самообладание, никой не говори сега за нея или за дела в миналото.

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Спас Гърневски по време на пресконференция в централата на партията, във връзка с арестите и разпитите на Николай Малинов, Юрий Борисов и други приятели на Русия, обвинени в шпионаж, предаде репортер на Агенция „Фокус“, цитиран от epicenter.bg.

Всички имаме интерес България да отблъсне тази поредна кибератака срещу себе си, да се доверим на тези хора, които са призвани да пазят националната сигурност и да изчакаме всичко спокойно да приключи“, заяви Спас Гърневски.

„В този момент, когато става въпрос за националната сигурност, да не си позволяват интерпретации, да не влизат в ролята на гузен негонен бяга. Да не коментират. Ние може да кажем, че повече от две години виси един въпрос имало ли е среща на г-жа Нинова с г-н Решетников? Това са въпроси, които тепърва ще получават отговор“, посочи още Гърневски.

По думите му в конкретния случай всеки трябва да запази чувството за национална отговорност, за националната отгоност на България и да не влиза с коментари, които биха застрашили тази сигурност. „Тук става въпрос за конкретни имена, за конкретни случаи, и всеки от нас има интерес всяка политическа сила има интерес този случай да бъде разплетен, разнищен“, допълни още депутатът от ГЕРБ.

Наглостта на Гърневски няма край. Да заплашва хората само защото са се срещали с някого, това е точно в стила на ГЕРБ. Но и това няма да им помогне.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Спас Гърневски нагло: Нинова да не говори много, тя също се е срещала с Решетников!

  1. Да твърдиш, че някой е „шпионин“защото е русофил,а в същото време по телевизиите Боко -Рапона да си признава,че изпълнява заповедите на шефовете от САЩ и Брюксел -е ДЕМАГОГИЯ(а бе -направо си е ПРОСТОТИЯ ама нейсе)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *