Стефан Янев: Някои политици станаха милионери заради говорене против ”Газпром”. Ограбиха българския народ!

България отблизо
”Газ има, въпросът е в цената. Тя е способна да направи непоносим живота на домакинствата. Съществуват посредници, които говорят за проблем, но въпреки това доставят скъп газ. Едни хора стават богати, те говорят против ”Газпром”, но работят с него”. Това заяви бившият министър на отбраната и председател на ”Български възход” Стефан Янев.

„Имаме обещания, че ще защитаваме националния интерес, но не виждаме резултати. Политическо лидерство не се вижда нито в България, нито в европейски план. ЕС в момента се държи като следвоенна плячка. Когато се видя, че доставките на природните ресурси са застрашени, не видяхме никой да говори за общоевропейски действия, посочи той пред БНТ.

„Ние сме партия в развитие и сме все още в много ранен етап. Истинското изграждане на програмата ни ще продължи от 3 октомври нататък. Едни от основните ни приоритети и акценти са свързани с демографската криза. Ние предлагаме финансово подпомагане на млади семейства, които да останат да живеят и да се развиват в България. Децата на България също са акцент, образованието“, каза Янев по повод предстоящата политическа кампания.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *